Trabzonspor'da gözler Banza'da! Siftah...

28.09.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 09:17

Süper Lig devi Trabzonspor'da yeni transfer Simon Banza ilk peşinde. Kongolu golcü, yarın ki Konyaspor maçında ilk golünü atmak için sahada olacak. Detaylar...

Trabzonspor'da gözler Banza'da! Siftah...

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'un büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Simon Banza, Süper Lig'de henüz gol sevinci yaşayamadı. Golcü oyuncu Konyaspor maçında bir ilkin peşinde olacak.

İlk golün peşinde

Bordo-Mavililerin en önemli gol silahı olacak. 28 yaşındaki futbolcu, Konyaspor ağlarını sarsarak siftah yapmayı planlıyor.

Portekiz'de 22 gol atmıştı

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu, Portekiz'de daha önceki 22 karşılaşmada 22 kez gol sevinci yaşamıştı.

Özel hazırlanıyor

Güne Bakış'ta yer alan habere göre; Gaziantep maçında fazla topla buluşamayan Banza, Konyaspor maçında golle tanışmak istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de yaptığı çalışmalarda golü oyuncunun daha fazla topla buluşturulması için mesai harcıyor.

Golcü oyuncu Banza ise Trabzonspor’a katkı vermek için çalıştığını ifade ederken, “Atacağım gollerle takıma katkı vermekten başka bir düşüncem yok. Sahamızdaki maçı kazanıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” diye konuştu. Trabzonspor, Banza’yı 2 milyon euro kiralama bedeli karşılığında renklerine bağlamıştı. Oyuncu ise imza parası ile birlikte 2 milyon euro garanti ücret alacak.

Senin için hazırladığımız haberler