Trabzonspor’da herkes ‘golcü’

Salim Manav
30.11.2021 - 08:57 | Son Güncellenme: 30.11.2021 - 11:23

Süper Lig’de 14. haftayı kayıpsız geçen ve zirvede farkı açan Trabzonspor skor başarısıyla parlıyor. Takımda herkes gol ve asist olarak katkı sunuyor. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor’da herkes ‘golcü’

Süper Lig’de 14. haftayı Karagümrük deplasmanındaki 2-0’lık galibiyetle geçen Trabzonspor’da yüzler gülüyor. En yakın rakibine şimdiden 10 puan fark atan bordo-mavililer özellikle takım oyunundaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Skorer'den Celal Umut Eren'in haberine göre; Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın takımında herkes skor katkısı vermeyi başarıyor. Hem gol hem de asist olarak skor tabelasına birçok oyuncu etki etmesini biliyor.

Nwakaeme ve Bakasetas zirvede

Anthony Nwakaeme bu sıralamada göze çarpan ilk isim oluyor. Nijeryalı yıldız 5 gol 5 asistle 10 gole direkt etki etti. Benzer şekilde Bakasetas da 7 gol 3 asistle 10 gollük katkı sundu. Takımın forveti Cornelius ise 5 gol 1 asistle 6 gole imzasını koydu. Son haftaların parlayan ismi Abdülkadir Ömür arka arkaya 3 maçta golleri atarak adından söz ettirdi.

 Djaniny'den 6 gole katkı

Abdullah Avcı’nın vazgeçilmezlerinden olan Djaniny 4 gol 2 asistle doğrudan 6 golü etkiledi. Takımın orta sahadaki beyni olan Marek Hamsik ise 1 gol 4 asistle 5 gole doğrudan katkıda bulundu. Sakatlanarak sezonu kapatan Gervinho ile 2 gol 1 asistle oynamıştı.

Ligde 14 haftada 29 gol atıp 11 gol yiyen Trabzonspor, hem en çok gol atan hem de en az gol yiyen takım oldu.

Senin için hazırladığımız haberler