Trabzonspor Beş Oyuncuyla Profesyonel Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

06.04.2023 - 15:12 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 15:17

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, altyapıdan yetişen beş oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı. İşte detaylar...

Trabzonspor Beş Oyuncuyla Profesyonel Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, altyapıdan yetişen beş oyuncuyla profesyonel sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızda yetişen beş oyuncumuz bugün 13.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini profesyonel yapan sözleşmelere imza attı.

5 oyuncuyla sözleşme imzalandı

Genel Sekreterimiz Kemal Ertürk ve Genel Saymanımız Sami Karaman’ın yer aldığı törende Çağan Yılmazer, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Muhammet Mustafa Pınarcı, Rüzgar Esen Bostan ve Oğuzhan Yılmaz 2.5 yıllık sözleşme imzaladılar.

İlgini Çekebilir
Hükmen yenilgi getiren cezalı oyuncu belli oldu
Habere Git

"Altyapıya bu yıl her zamankinden daha çok önem vereceğiz"

Tören sonrası açıklamada bulunan Genel Sekreterimiz Kemal Ertürk, “Öncelikle oyuncularımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Gerek Başkanımız Ertuğrul Doğan gerekse Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas’ın da ifade ettiği gibi altyapıya bu yıl her zamankinden daha çok önem vereceğiz.

Bu doğrultuda ilk adımı da 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile iş birliği protokolü imzalayarak atmıştık. Genç arkadaşlarımız kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

"Hayırlı olsun"

Camiamıza ve genç arkadaşlarımıza bir kez daha hayırlı olsun, Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan - Sergen Yalçın zirvesi!
Habere Git

Oyuncularımız, imza töreni sonrası aileleri ve Genel Sekreterimiz Kemal Ertürk ve Genel Saymanımız Sami Karaman ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler" ifadelerine yer verildi. 

Süleyman Cebeci kadro dışı bırakıldı

Öte yandan, 61saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Süleyman Cebeci'nin de kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler