Trabzonspor, Transferde Samuel Gigot Ve Carlos Salcedo'ya Döndü

İsa Kethüda
10.01.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 10:31

Kaan Ayhan ve Ömer Toprak transferlerinden sonuç alamayan Trabzonspor, savunma arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım Samuel Gigot Ve Carlos Salcedo ile ilgileniyor.

Trabzonspor, Transferde Samuel Gigot Ve Carlos Salcedo'ya Döndü

Kouassi, Edin Visca ve Tyometeusz Puchacz'i kadrosuna katan Trabzonspor, savunma oyuncusu için arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım, Kaan Ayhan ve Ömer Toprak transferlerinde aşama kaydemedi. İşte listede yer alan diğer isimler...

Tyometeusz Puchacz, Trabzon'a geldi

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un yeni sol beki Tyometeusz Puchacz, dün akşam Bordo-Mavili kulüple sözleşme imzalamak için şehre geldi. Burada çok sayıda Trabzonsporlu taraftarlar, 22 yaşındaki futbolcuyu tezahüratlarla karşıladı.

Yarım sezon kiralık

Polonyalı futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarım sezonluk kiralık sözleşmesini imzalayacak.

Union Berlin'e 200 bin Euro

Sert oyunu seven ve ofansif yönü de güçlü olan Puchacz için Trabzonspor, Almanya kulübü Union Berlin'e kiralama bedeli olarak 200 bin Euro ödeyecek.

Puchacz 400 bin Euro kazanacak

Oyuncunun yarım sezonluk maaşının da 400 bin Euro olacağı öğrenilirken, satın alma opsiyonu için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Savunmaya yabancı isim

Bu arada sol ve sağ kanattan sonra sol bek transferini de sonuçlandıran Trabzonspor'da yeni hedef sağ stoper bölgesinde ihtiyaçları karşılayabilecek bir oyuncuyu kadroya katmak...

İlgini Çekebilir
Vitor Hugo'ya izin yok!
Habere Git

Kaan Ayhan ve Ömer Toprak olmadı

Bu bölge için öncelikle yerli futbolcularla görüşen ve Kaan Ayhan ile Ömer Toprak için kulüpleriyle temasa geçen Trabzonspor, bir türlü istediği mesafeyi kat edemeyince, ibre yabancı stoper adaylarına döndü.

Gigot ve Salcedo listede

İsimleri gündeme gelen ilk oyuncular ise Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Samuel Gigot ile Tigres kulübünden ayrılması beklenen Carlos Salcedo oldu.

İlgini Çekebilir
Köksal Baba Trabzonspor formasıyla klipte oynadı
Habere Git

Gigot'un birçok talibi olsa da kulübü Spartak Moskova'nın devre arasında satma eğiliminde olması Bordo-Mavililerin ilgisini çekiyor.

Meksika basınında yer alan haberlerde de Trabzonspor'un, 28 yaşındaki Salcedo'nun hem kendisi hem de kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği vurgulandı.   

Senin için hazırladığımız haberler