Trabzonspor'da Dimitrios Kourbelis'e talip çıktı! Devre arası...

25.12.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 09:18

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ancak performansını yetersiz bulduğu Dimitrios Kourbelis'e talip çıktı.

Trabzonspor'da Dimitrios Kourbelis'e talip çıktı! Devre arası...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği ancak istediği verimi bir türlü alamadığı önlibero oyuncusu Dimitrios Kourbelis'e talip çıktı.

Kourbelis, Trabzonspor'da umduğunu bulamadı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fırtına'nın, Panathinaikos ile sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz olarak aldığı Kourbelis, bordo-mavili takımda umduğunu bulamadı.

Forma şansı bulamıyor

İlk yarısı sona eren ligde 3'ü sezonun ilk haftaları olmak üzere toplamda 5 maçta 283 dakika forma giyebilen 30 yaşındaki ön libero, ayrılabilir.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın gündemine aldığı teknik direktör!
Habere Git

Olimpiakos talip oldu

Yunan kulübü Olimpiakos, ara transfer döneminde tecrübeli orta saha için Trabzonspor'un kapısını çalacak. Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen yönetim, transfer için kolaylık sağlayabilir.

Trabzonspor'a maliyeti

Trabzonspor ile sezon başında 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Yunan futbolcu, bordo-mavili takımdan 2023-2024 futbol sezonu için 950 bin Euro, 2024-2025 futbol sezonu için 1 milyon Euro ve oyuncunun opsiyonunun uzatılması halinde ise 2025-26 futbol sezonu için 1.1 milyon Euro kazanacağı açıklanmıştı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Öte yandan son lig maçında Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor 30 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler