Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurul Ertelendi

İsa Kethüda
18.03.2023 - 11:13 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 11:18

Trabzonspor haberleri. Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul ertelendi. Bordo-mavili takımda kulüp asbaşkanı Ertuğrul Doğan, seçime tek liste ile girecek.

Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurul Ertelendi

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul ertelendi.

Çoğunluk sağlanamadı

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ilk toplantıda, oy kullanma hakkı bulunan 9 bin 278 üyeden gerekli çoğunluğun sağlanamadığı belirtildi.

Toplantının, çoğunluk aranmaksızın 25-26 Mart'ta saat 09.00'da Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Avrupa devi G.Saraylı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Ertuğrul Doğan, seçime tek liste ile girecek

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurulda kulüp asbaşkanı Ertuğrul Doğan, seçime tek liste ile girecek.

Ertuğrul Doğan'ın yönetim kurulu listesi, divan başkanlığına teslim edildi

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü'nde 25-26 Mart'ta yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın yönetim kurulu listesi, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’e teslim edildi. Doğan'ın listesinde yer alan Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Çoşkun Öztürk, Sami Kahraman ve Kemal Ertürk, divan başkanlık kuruluna geldi.

Ali Sürmen: "Trabzonspor için iyi işler yapmak için mücadele içindeyiz"

Doğan'ın listesine Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e sunan Zeyyat Kafkas, kongre sürecinde divan başkanı ve kurulların sağ duyulu yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. Kafkas, "Ertuğrul Doğan'ın başkan adaylığını 846 genel kurul üyesinin imzasıyla divan başkanlığımıza sunuyoruz. Hepimiz Trabzonspor için iyi işler yapmak için mücadele içindeyiz. Camianın birlik ve beraberlik içerisinde tekrar kol kola girerek Trabzonspor'u daha iyi yerlere getireceği inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza teklif geldi! Sezon sonu...
Habere Git

"İnşallah bu kongre bu adaylıklar camiamız için hayırlı olur"

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen de, Trabzonspor'un sıkıntılı süreçlerden güçlenerek çıkmasını bildiğini belirterek, "İnşallah bu kongre bu adaylıklar camiamız için hayırlı olur. Bu sıkıntılı süreçte taşın altına ellerini koydukları için arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Sürmen, Trabzonspor'da kongre tüzüğü yapılması gerektiğini de belirtti. Trabzonspor'da 25-26 Mart tarihleri arasında yapılacak olan kongrede Divan Kurulu'na Ertuğrul Doğan dışında adaylık başvurusunda bulunan bir isim olmadı. 

İlgini Çekebilir
Batshuayi'nin sahalardan ne kadar uzak kalacağı netleşti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler