Trabzonspor'da Plaza'nın yeni takımı belli oldu

07.01.2021 - 22:51 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 22:58

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Ekvadorlu forvet oyuncu Stiven Plaza ile yollarını ayırıyor. 21 yaşındaki forvet oyuncu Club Sport Emelec ile anlaşmaya vardı. Detaylar haberimizde....

Trabzonspor'da Plaza'nın yeni takımı belli oldu

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor'da performansı yetersiz bulunan ve teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan Stiven Plaza'nın yeni takımı belli oluyor...

Emelec ile anlaşmak üzere

Ekvador medyasında yer alan haberlere göre; 21 yaşındaki forvet oyuncunun, ülkesinin Club Sport Emelec takımı ile anlaşmak üzere olduğu ve kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Kiralama ücreti ne kadar?

Bilindiği üzere Fırtına, sezon başında Plaza için İspanyol kulübü Real Valladolid'e kiralama bedeli olarak iki taksit halinde 100 bin Euro (945 bin TL) ödemişti. 

Plaza, Trabzonspor'dan ne kadar kazanıyor?

Trabzonspor, Ekvadorlu forvete 2020/21 sezonu için 620 bin Euro ve 2021/22 sezonu için ise 670 bin Euro ödüyordu.

48 dakika sahada kaldı

21 yaşındaki forvet bu sezon bordo-mavili takım ile ligde sadece 1 maçta forma giydi. Plaza, Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmanın 87. dakikasında Afobe'nin yerine oyuna girmiş ve sadece 3 dakika sahada kalmıştı. 

Adana Demirspor ile oynanan Türkiye Kupası maçına ise ilk 11 başlayan Plaza, ikinci yarı sakatlığı nedeniyle oyuna devam edememişti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler