Trabzonspor, Ukraynalı Forvet Artem Dovbyk'e yoğunlaştı

İsa Kethüda
31.07.2021 - 12:37 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 13:02

Transfer haberleri... Son olarak Dorukhan Toköz'ü kadrosuna katan Trabzonspor, Ukraynalı forvet Artem Dovbyk için ise girişimlerini sürdürüyor. İşte detaylar.

Trabzonspor, Ukraynalı Forvet Artem Dovbyk'e yoğunlaştı

Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres, Fode Koita ve Dorukhan Toköz gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, Ukraynalı forvet Artem Dovbyk için ise girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor, Artem Dovbyk'e yoğunlaştı

Sabah'ta yer alan habere göre; Sörloth, Cornelius, Willian Jose ve Batshuayi için temaslarını sürdüren Trabzonspor, teknik ekibin isteğiyle 24 yaşındaki Ukraynalı golcü Artem Dovbyk'e yoğunlaştı.

İlgini Çekebilir
Ağaoğlu: "Ahmet Nur Çebi, Sörloth transferi için beni aradı"
Habere Git

Rota forvet 

Transferde nokta atışlarıyla dikkat çeken Fırtına, orta saha için Dorukhan Toköz hamlesi yapmıştı. Bu imzanın ardından rota forvete döndü.

Rota Dovbyk

Yönetim bir süredir görüşme halinde olduğu Sörloth, Cornelius, Willian Jose ve Batshuayi ile temaslarını sürdürürken, Ukraynalı Artem Dovbyk bu adayların önüne geçti.

İlgini Çekebilir
İtalyan devi Sörloth'un peşinde!
Habere Git

Dnipro-1'e ilgi kağıdı gönderildi

Futbolcu izleme komitesinin ve teknik ekibin, 24 yaşındaki oyuncunun gelecek adına çok ciddi bir potansiyelinin bulunduğunu ısrarla vurgulaması sonucunda kulübü SK Dnipro-1'e ilgi kağıdı gönderildi. Uzun taksitler içeren resmi bir teklif de hazırlandı.

Ekuban, Genoa'ya doğru

Öte yandan Trabzonspor'un Ganalı forveti Ekuban, Genoa ile el sıkıştı. Kulüpler de 2.2 milyon Euro'luk bonservis konusunda anlaştı. Ancak bu transferin önündeki tek sıkıntı, İtalyan kulübünün parayı ne zaman ödeyeceği. Bu sorunun aşılmasıyla 27 yaşındaki oyuncu, 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Senin için hazırladığımız haberler