Trabzonspor'da sakat futbolcularda son durum!

01.10.2020 - 11:25 | Son Güncellenme: 01.10.2020 - 11:25

Eddie Newton yönetimindeki Trabzonspor, Gaziantep FK maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Trabzonspor'da Pereira, Ekuban, Uğurcan ve Abdulkadir Parmak'ın son durumu ne? Sakat oyunculardan son bilgiler...

Trabzonspor’da gözler Süper Lig’in 4.haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile oynanacak maça çevrildi. Bu maç öncesinde bordo-mavililerde sakat futbolcuların durumu merak konusu oldu. Hangi oyuncular Gaziantep FK maçıyla birlikte sahalara dönecek? İşte yanıtı…

Pereira ve Ekuban dönüyor

Trabzonspor'da sakatlıkları sona eren Pereira ve Ekuban'ın maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan kaptan Pereira, bu sezon ligde ilk kez kadroda yer alacak. Ligin ilk haftasında Beşiktaş ile oynanan maçta sakatlanan Caleb Ekuban da 2 hafta aradan sonra kadroya dahil edilebilecek.

Uğurcan ve Abdulkadir Parmak’ın durumu

Bordo-mavili takımda, sakatlıkları bulunan Uğurcan Çakır ile Abdulkadir Parmak'ın durumları son antrenmanın ardından netleşecek.

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta oynanacak?

Trabzonspor, öğleden sonra yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp akşam saatlerinde uçak ile Gaziantep'e gidecek. İki takım arasında yarın oynanacak maç Kalyon Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Ligde geçen hafta sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler