Trabzonspor’da Savic, takımla çalıştı

Akın Ungan
12.12.2025 - 20:10 | Son Güncellenme: 12.12.2025 - 20:11

Süper Lig’deBeşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da tecrübeli stoper Stefan Savic tedavi sürecini tamamladı ve takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Trabzonspor’da Savic, takımla çalıştı

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde, tedavi sürecini tamamlayan Savic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Tekke, yönetiminde yapılan çalışmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. 5’e 2 ile devam eden antrenman taktik çalışması ile sona erdi.

Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Stefan Savic de bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Oyuncunun Beşiktaş maçı öncesi yapılacak olan antrenmanlarda kendini deneyeceği, durumunun ise maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.

Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler