Trabzonspor'da transferler peş peşe! Genç futbolcu imzayı attı...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Bugün 5 transferi birden açıklayan Trendyol Süper Lig takımlarından Trabzonspor, bir futbolcuyu daha kadrosuna kattı. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Vincenzo Italiano, eski öğrencilerini istiyor! Telefonu hazır...

Dünya Kupası'nda sürprizler gecesi! İşte son 32'deki ilk eşleşmeler

Atılan manşetler! Bütün dünya A Milli Takım'ı konuşuyor

Marsilya, Mason Greenwood için teklif yapan Fenerbahçe'den flaş bir talepte bulundu

Fenerbahçe'nin Malang Sarr'a teklifi ortaya çıktı! Pazar gününe kadar süre...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer görüşmelerine başladığı 5 futbolcuyu Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.
KAP açıklaması
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve KAP'da yer alan açıklamada, Hull City'nin futbolcusu Ozan Tufan, Standard Liege'den Denis Mihai Dragus, serbest statüde yer alan Borna Barisic, John David Lundstram ile Anthony Nwakaeme'nin kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı kaydedildi.
Trabzonspor bir transferi daha bitirdi
Nwakaeme, Dragus, Barisic, Lundstram ve Ozan’ı açıklayan Trabzonspor, bir futbolcuyla daha anlaşmaya vardı.
Cihan Çanak imzayı attı
61saat sitesinde yer alan habere göre; Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege forması giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cihan Çanak bugün kendisine gönderilen sözleşmeyi imzaladı.
Sözleşme 3+1 yıl
Genç Ümit Milli Takımımızın da formasını giyen Cihan Çanak, Karadeniz temsilcisi ile 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.
2 milyon Euro
Cihan Çanak, Çarşamba günü İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Trabzon’da imzayı atacak. Oyuncunun bonservisinin 2 milyon Euro seviyelerinde olduğu gelen bilgilerinde.
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre ise bordo-mavili takım'ın genç futbolcu için 3 milyon Euro artı bonus ödeyeceği belirtildi.

2023-2024 sezonu performansı
2023-2024 sezonunda Standard Liege ile 31 maça çıkan 19 yaşındaki futbolcu 2 asist ile sezonu tamamladı.