Trabzonspor'dan 10. transfer! Anlaşma sağlandı...

07.08.2024 - 09:26 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 09:31

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor 10. transferini tamamladı. Bordo-Mavili takım savunma oyuncusu Arseniy Batagov ile anlaştı. Detaylar.

Trabzonspor'dan 10. transfer! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 8 Ağustos Perşembe günü sahasında Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, 10. transferini bitirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda sol stoper bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını başlatan Bordo-Mavililer, birçok isimle temasa geçmiş ve son olarak Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımında forma giyen Arseniy Batagov isminde karar kılmıştı.

Arseniy Batagov ile anlaşma sağlandı

22 yaşındaki oyuncunun alınması yönünde özellikle scout ekibinin sunduğu olumlu rapor sonrası görüşmeler başladı. Yapılan pazarlıklarda önce kulübüyle bonservisi konusunda anlaşma sağlandı.

Batagov, Rapid Wien maçının kadrosunda olacak

Ardından da futbolcu ikna edildi. Batagov yarın Rapid Wien ile oynanacak Avrupa Ligi 3. eleme turu maçının kadrosunda olacak.

Zorya Luhansk performansı

Hızı ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Arseniy Batagov, 2022'de imza attığı Zorya Luhansk'ta 63 karşılaşmada forma giyip 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler