Trabzonspor'dan Abdurrahman Arıcı'ya salvo!

09.03.2020 - 16:50 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 16:50

Trabzonspor Kulübü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'yı eleştirdi. Abdurrahman Arıcı'ya nasıl bir mesaj verildi? Trabzonspor'un açıklamasında ne yazıyor? Tüm detaylar...

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu, resmi internet sitesi aracılığıyla Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'ya yüklendi. Bordo-mavili yönetici, Arıcı'yı "Bize ahlak ve etik dersi veremez" diyerek eleştirdi.

Yusuf Hayırlıoğlu, Abdurrahman Arıcı'ya yüklendi

Bordo-mavili kulübün yöneticilerinden Yusuf Hayırlıoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın derneğin resmi internet sitesinde MHK Başkanı Zekeriya Alp’in Trabzonspor'a yönelik açıklamalarına destek vermesine ve aynı açıklamanın içerisinde “ahlak ve etik değerlerden” bahsetmesine sert tepki gösterdi.

Arıcı'ya sert mesaj: "Bize ahlak ve etik dersi veremez"

Yusuf Hayırlıoğlu, “Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan’ın açıklamalarından sonra MHK Başkanı Zekeriya Alp, tarihte görülmemiş bir biçimde TFF’nin resmi sitesinden kulübümüze karşı bir açıklama yayınladı. Bu açıklamanın, bugün Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin resmi internet sitesinde de kullanıldığına şahit olduk. Sadece kullanılmakla yetinilmemiş aynı açıklamanın içerisinde kulübümüze karşı sözüm ona ahlak ve etik değerlerden dem vurulmuş, ayrıca yine kulübümüz mahkemeye verilmekle tehdit edilmiştir! Şu anda halen Türkiye Futbol Federasyonu’nda resmi görevli olan kızının futbol ailesine galiz küfürler etmesine göz yuman bir adam(!) bize ahlak ve etik dersi veremez!” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler