Trabzonspor, Adama Traore Transferi İçin Devreye Girdi

Ali Bozkurt
19.12.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 10:14

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve sene sonu sözleşmesi sona erecek olan Adama Traore için Trabzonspor'un da devreye girdiği iddia edildi.

Trabzonspor,  Adama Traore Transferi İçin Devreye Girdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve sezon başında görüşmelerde olumlu sonuç alamayan Cimbom sonrası bir Süper Lig ekini daha devreye girdi. Yapılan iddialara göre Trabzonspor, İspanyol oyuncunun transferi için görüşmeler yapacak. Detaylar...

Randevu alındı

Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Adama Traore'nin menajerinden randevu aldığı ve görüşmeler yapacağı iddia edildi. Bordo- Mavililer menajer Jorge Mendes ile görüşme gerçekleştirerek transfer şartlarını soracak.

Yıldız isimlerin menajeri

Portekizli menajerin elinde bonservisi elinde Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi bitecek Asensio, Semedo, Adama Traore, Di Maria, James Rodriguez gibi isimler yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu Trabzonspor'a dava açtı!
Habere Git

Sene sonu sözleşmesi sona erecek

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Traore sezon başında Galatasaray'ın da gündemindeydi. Trabzonspor, yıldız oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. 

Barcelona'ya geri dönmüştü

Premier Lig ekibi Wolverhampton forması giyen İspanyol kanat oyuncusu Adama Traore, LaLiga ekibi Barcelona'nın altyapısından çıktı. Yıldız oyuncu geçen sezon teknik direktör Xavi'nin isteği sonrası eski takımına kiralık olarak gitmişti. Geri döndüğü Premier Lig ekibinde ise kaldığı yerden devam ediyor.

2 gole katkı sağladı

Adama Traore, bu sezon Wolverhampton ile çıktığı 12 Premier Lig karşılaşmasında sadece 1 gol atma başarısı gösterirken asist katkısı veremedi. İngiltere Kupası'nda ise 2 karşılaşmada görev aldı ve sadece 1 gol atabildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor'a şans tanımadı!
Habere Git

Galatasaray'ın gündemine geldi

Sezon başında dünya yıldızlarını transfer eden Galatasaray, Milot Rashica öncesinde Adama Traore transferi için görüşmeler yaptı. Cimbom, Mali asıllı İspanyol oyuncuyu 1 sene kiralık olarak kadrosuna katmak istemiş ve İngiliz ekibi Wolverhampton'tan onay çıkmamıştı.

Bebek yağı kullanıyor

Wolverhampton teknik ekibinin, rakiplerin Adama Traore'yi durdurmasını zorlaştırmak için İspanyol oyuncunun kollarına bebek yağı sürdüğü ortaya çıktı. Hızı ve fiziği ile ön plana çıkan oyuncu rakiplerinin kendisini kollarından tutmaması için bebek yağı kullanmaya başladı.

Senin için hazırladığımız haberler