Trabzonspor'da Ana Hedef Bruno Petkovic | Transfer Haberleri

16.07.2023 - 12:46 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 12:57

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Hırvatistan Ligi'nde Dinamo Zagreb forması giyen Bruno Petkovic için ısrarını sürdürüyor...

Trabzonspor'da Ana Hedef Bruno Petkovic | Transfer Haberleri

Yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'da devam eden Trednyol ekiplerinden Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında dün Macaristan'ın MOL Fehervar takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Transfer çalışmaları devam ediyor

Fanatik'te yer alan habere göre; takım saha içinde yeni sezon hazırlıklarına devam ederken teknik heyet ve yönetim de transfer için operasyonlarını sürdürüyor. 

Bjelica'nın ana hedefi Petkovic

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteği doğrultusunda kulübün ana hedefi Bruno Petkovic. Hırvat futbolcudan “Gelirim” sözünü duyan Bordo-Mavililer, uzun süredir bonservisini elinde bulunduran Dinamo Zagreb ile pazarlıklarını sürdürüyordu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe bir yıldızla daha anlaştı!
Habere Git

Trabzonspor'dan yeni Petkovic hamlesi

Dinamo Zagreb’in 5 milyon Euro’dan aşağı inmemesi nedeniyle Atalantalı Zapata ile de temas kuran Fırtına’dan bir Petkovic hamlesi daha geliyor.

Yıldız oyuncunun sözleşme süresinin azalmasıyla bu rakamın düşeceğine kesin gözüyle bakan Trabzonspor teklifini güncelleyerek bir kez daha Hırvatlar’ın kapısını çaldı. 

Dinamo Zagreb, Martin Satriano ile görüşüyor

Dinamo Zagreb, Inter’in forveti Martin Satriano için İtalyan ekibiyle kiralık görüşmelerinde önemli bir ilerleme kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Batuhan Karadeniz, Beşiktaş ile dalga geçti: Bari benimle görüşün
Habere Git

Hırvat basını da transferin kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanacağını ve Uruguaylı yıldızın kariyerine Hırvatistan’da devam edeceğini yazdı.

Doğan’dan yoğun Petkovic mesaisi

Nenad Bjelica yönetiminde çalışmaya hazır olan Bruno Petkovic’in transferindeki önemli engellerden biri aşılacak gibi duruyor. Bonservis pazarlıkları bir kez daha gündeme geldi. Başkan Ertuğrul Doğan, 28 yaşındaki forveti takıma katmak istediklerini ancak rakamların düşmesi gerektiğini belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler