Trabzonspor'dan Karagümrük'e transfer!

05.01.2021 - 10:47 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 10:51

Fatih Karagümrük transfer haberleri... Süper Lig'in yeni kulüplerinden Fatih Karagümrük, Trabzonspor'dan bir transfer yaptı. Gaston Campi, Karagümrük ile anlaştı mı, sözleşmesi kaç yıllık olacak? İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Karagümrük'e transfer!

AJANSSPOR-HABER

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi bugün resmen başladı. Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Trabzonspor forması giyen Gaston Campi'yi transfer etti. İşte detaylar...

Karagümrük, Campi'yi transfer etti

Başta Biglia olmak üzere Avrupa menşeli oyuncuları transfer ederek dikkati çeken Fatih Karagümrük, Trabzonspor'da oynayan Arjantinli defans oyuncusu Gaston Campi'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Süleyman Hurma transferi bitirdi

Bu transferin gerçekleşmesinde Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma devreye girdi. Trabzonspor camiasına daha önce hizmet eden Hurma'nın devreye girmesiyle Campi transferi neticelendi.

Campi'nin performansı

Bu sezon Trabzonspor'da 3 maçta 243 dakika oynayan Gaston Campi, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Futbolcu geçen sezon 36 maçta 1 asist yapmıştı. Futbolcu, Portekiz ekibi Chaves'ten transfer edilmişti.

Trabzonspor savunmasında kimler oynuyor?

Bilindiği üzere savunma hattına transfer edilen Vitor Hugo ile Edgar birlikte forma giyiyor. Aynı dili de konuşan futbolcuların uyumu dikkat çekiyor. 29 yaşındakji Gaston Campi, Vitor Hugo-Edgar ikilisinin ardından yedek beklemek durumunda kalmıştı.

TFF'ye bildirildi

Fatih Karagümrük, Arjantinli savunma oyuncusu Gaston Campi'yi TFF'ye bildirdiğini açıkladı. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

İstanbul ekibi, Campi ile 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşme imzaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler