Trabzonspor, Adrian Șut'u Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
25.11.2022 - 09:25 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 09:46

Süper Lig ekibi Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililerin Rumen oyuncu Adrian Șut'u transfer edeceği iddia edildi. Detaylar.

Trabzonspor, Adrian Șut'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Orta sahaya transfer yapmak isteyen Trabzonspor, devre arasında Rumen oyuncuyu kadrosuna katacağı gündeme geldi. Bordo-Mavililerin Steaua Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki Adrian Sut ile ilgilendiği iddia edildi. Detaylar...

A Spor'da yer alan habere göre Trabzonspor 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Adrian Șut ile ön görüşme yaptı. Bordo-Mavililer oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katmak için Steaua Bükreş ile görüşmeler yapacağı ifade edildi. 

Bonservis belli oldu

Rumen ekibi Şut'un transfer olmasından sonra bonservis olarak 3 milyon Euro seviyelerinde beklentinin olduğu ifade edildi. Ayrıca Şut'un sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla sona ermiş olacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Dorukhan açıklaması! Twitter...
Habere Git

Yabancı oyuncu kategoriside 23 yaş kuralından dolayı sorun yaşayacak olan Trabzonspor, genç oyuncunun birçok bölgede oynamasını avantaj olarak görüyor. Bordo-Mavililer, FCSB'de orta saha ve merkez orta saha yanı sıra savunma bölgelerinde de oynayan genç oyuncuyu joker olarak görmeye başladı. 

Morutan'ın takım arkadaşı

Galatasaray'ın geçen sezon transfer ettiği genç oyuncu Olimpiu Morutan'ın eski takım arkadaşı olan Şut, birlikte altyapılarda forma giydi. Galatasaray, Moratan'ı 3-5 milyon Euro'ya transfer etmiş daha sonra İtalya Serie B takımı Pisa'ya kiralık olarak yollamıştı. Cimbom'un genç oyuncusu Morutan'ın menajerliğini yapan Giovanni Becali, aynı şekilde Adrian Şut'un da menajerliğini yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler