Trabzonspor'dan teknik direktör iddialarına yalanlama!

31.08.2024 - 22:09 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 22:12

Son dakika haberleri. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Trabzonspor, basında yer alan isimler ile ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan teknik direktör iddialarına yalanlama!

AJANSSPOR HABER

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, basında yer alan teknik direktör adayları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadı

Bordo-Mavili takımdan yapılan açıklamada, "Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Eyüpspor maçından sonra adaylar değerlendirilecek

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir" ifadelerine yer verildi.

Adaylar Fatih Tekke ve Şenol Güneş

Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke ve Şenol Güneş ismi gündeme gelmişti.

Bordo-Mavili yönetimin Şenol Güneş ile görüştüğü ancak bir sonuç alamadığı iddia edilmişti. Başkan Ertuğrul Doğan, pazartesi günü ise Fatih Tekke ile görüşeceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler