Trabzonspor'dan transfer, lisans, Burak ve Kucka açıklaması!

30.07.2018 - 16:25 | Son Güncellenme: 30.07.2018 - 19:25

Trabzonspor'dan transfer, lisans, Burak ve Kucka açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili ekibin gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Transferlerden kulübün ödeme durumuna, lisans sorunundan maliyeti yüksek oyunculara kadar bir çok konuda önemli sözler ifade edildi. 

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Zeyyat Kafkas’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

'8-9 tane alternatif arasından oyuncular seçildi'

"Kolay bir süreç olmadı ama transfer komitesinde yer alan arkadaşlar iyi çalıştı. 8-9 tane alternatif arasından oyuncular seçildi. Üç stoper ve bir sol açıkla transfer dönemini kapatma düşüncesindeyiz."

"Trabzonspor’un en önemli transferi altyapıdan gelen ve kiralıktan dönen oyuncular"

"Eric Ayuk ile görüşmeler devam ediyor ama henüz netleşmedi. İnanın bizde taraftarımız ile aynı anda öğreniyoruz. Transferler gizlilik içinde yapılıyor. Bahsi geçen oyuncularla ilgileniyoruz. Trabzonspor’un en önemli transferi altyapıdan gelen ve kiralıktan dönen oyuncuların olduğunu düşünüyorum"

"Trabzonspor’un geleceğinin bu oyuncular olduğunu..."

"Altyapı ve 1461 Trabzon takımları var. A Takım içinde değerlendirilecek oyuncular vardır. Sayın Ünal hocamız ve Özkan Bey ciddi bir çalışma içinde değerlendiriliyor. Trabzonspor’un geleceğinin bu oyuncular olduğunun bilinci içindeyiz."

"Uyum sürecini çabuk aşabileceklerini düşünüyoruz"

"İranlı oyuncular için kültürel yakınlık var ayrıca Türkiye üzerinden Dünya’ya açılabilirler. Hosseini henüz 22 yaşında. Uyum sürecini çabuk aşabileceklerini düşünüyoruz. Daha önce Gürcistan bölgesinden gelen oyuncuların başarısı ortada. Takım oyuncusu olmaları da önemli."

"Trabzonspor’un önünde zor bir tablo var ama sürekli söylemek istemiyoruz. Biz buraya raydan çıkan vagonu yerine yerleştirebilmek için çalışıyoruz"

"41 milyon TL civarında ödenmesi gereken borç var"

"Lisans sorunu olabilecek bedeller var. 41 milyon TL civarında 10 Ağustos itibariyle ödenmesi gereken borç var. Ersun Hoca’nın 500 bin euro ödemesi varken şimdi 1,5 milyon Euro civarına çıkan bir tablo var. Bu durum lige katılmayı engelleyebilecek bir borç"

"Burak, Sosa ve Kucka gibi isimler yüksek maliyetli oyuncular ama sezon başında kampında iyi performans sergilediler. Motive konumda çalışıyorlar bu güçlü yapıyı bozmadan devam edeceğiz ama iyi bir teklif gelirse satma tarafında olabiliriz. Şu an resmi teklif yok."

"Milli maç olacak biliyorsunuz 7 Eylül tarihinde bu anlamda TFF yetkileleri geldi. Sayın MHK başkanı Namoğlu da kulübümüzü ziyaret etmiştir. "

"Son olarak 4 Ağustos tarihinde kuruluş etkinlikleri adına İstanbul’da Atatürk Olimpiyat stadında etkinlikler olacak. Cagliari maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler