Dorukhan Toköz, Djaniny ve Cornelius, Adana Demirspor maçından sonra açıklama yaptı

Ali Bozkurt
23.04.2022 - 22:53 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 23:04

Süper Lig'de şampiyonluğa 1 puanı kalan Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, Djaniny ve Cornelius, Adana Demirspor karşılaşması sonunda açıklamalarda bulundular. İşte detaylar...

Dorukhan Toköz, Djaniny ve Cornelius, Adana Demirspor maçından sonra açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 34. haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor'un konuğu oldu. Lider, deplasmanda rakibini 3-1 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra Dorukhan Toköz, Djaniny ve Cornelius açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Gücümüz vardı''

Oyuna sonradan girip Trabzonspor'u rahatlatan golü atan Djaniny, karşılaşmadan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Djaniny, ''Burada çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz iyi oynayan bir takım. Maça çıktığımızda bugün sadece 3 puan istiyorduk. Bunu yapacak gücümüz vardı ve yaptık.'' ifadelerini kullandı.

''Konsantre oldum''

Adana Demirspor maçında yaptığı hamlelerle rakibin hücumlarını kesen Dorukhan Tökoz, karşılaşmadan hemen sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Toköz, Dorukhan: ''Daha bitmedi. 4 maç daha var. 1 puan almamız lazım. Biz bir puan için değil kalan maçları da kazanmak istiyoruz. İnşallah 1 puanı daha alıp şampiyon oluruz. Ciddiyetimizi bozmamalıyız. Hocam beni sağ bekte oynattı. Bu maçta stoper oynattı. Orada başladım. Her şey iyi gidiyordu. Bruno sakatlanınca sağ beke geçtim. Önceden de oynamıştım. Çok konsantre oldum.'' ifadelerini kullandı.

''Yıldız gibi davranıyorlar''

Bordo-Mavililerin golcü oyuncusu Cornelius, Adana Demirspor maçını değerlendirirken kendisine benzeyen bir taraftarla buluşmasını da anlattı. Corneluis, ''Çok mutluyuz. Şampiyonluk için bu puanlara ihtiyacımız vardı. En hızlı şekilde şampiyon olmak istiyoruz. Benim için sırdışı bir gün oldu. Bu tip durumlarla her gün karşılaşmıyorsunuz. Bana çılgınca şeyler anlattı. Taraftarla fotoğraf çekildiğini anlattı. Rock yıldızı gibi davranıyorlamış.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler