Trabzonspor'u Derelioğlu çalıştırdı

31.10.2020 - 17:13 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 17:13

Trabzonspor, Eddie Newton ile yollarını ayırma kararı aldı. Bordo mavili takımın bugünkü antrenmanında İhsan Gündüz Derelioğlu takımın başında yer aldı. Trabzonspor'la antrenmana çıkan İhsan Gündüz Derelioğlu kimdir, kaç yaşında? Öte yandan teknik direktör arayışı içerisinde olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Tamer Tuna isimleri ön planda. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? İşte detaylar...

Trabzonspor'u Derelioğlu çalıştırdı

Teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'da, takımı İhsan Gündüz Derelioğlu çalıştırdı.

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 4-3 mağlup olan Trabzonspor, teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırdı.

Alanyaspor maçı hazırlıklarına bordo-mavili takım Futbolcu İzleme Koordinatörü İhsan Gündüz Derelioğlu yönetiminde çıktı.

İhsan Gündüz Derelioğlu kimdir?

İhsan Gündüz Derelioğlu, Trabzonspor'da çeşitli görevlerde bulundu. 56 yaşındaki spor adamı daha önce Antalyaspor, Gümüşhane Doğan ve 1461 Trabzon'da teknik direktörlük yapmıştı.

Derelioğlu şu anda Trabzonspor'un altyapı koordinatörü olarak görev yapıyor.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Tamer Tuna isimleri ön plana çıkarken yönetimden bazı isim önerileri de geldi.

İstanbulspor'da sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü Fatih Tekke ve daha önce Trabzonspor'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan Şota yönetimin hoca adayları arasında. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Senin için hazırladığımız haberler