Trabzonspor'u yenen Kayserispor'a bakandan prim jesti

İsa Kethüda
03.12.2023 - 23:46 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 23:51

Kayserispor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm takıma prim açıkladı. Detaylar.

Trabzonspor'u yenen Kayserispor'a bakandan prim jesti

AJANSSPOR-HABER

Kuzeyanadolu.net'te yer alan habere göre, Kayserispor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasındaki kutlamalara bakan Mehmet Özhaseki de katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, başkan Ali Çamlı ve tüm takımı görüntülü arayarak tebrik etti.

Bakandan prim açıklaması

Tüm takımın primini kendisinin ödeyeceğini belirten Özhaseki, "Maça gelmek istiyordum ama kısmet olmadı. Hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi orada yakışan neyse Ali hocam söylesin, ben ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Prim yükseldi

Kayserispor başkanı Ali Çamlı'nın açıkladığı 100 bin Euro'luk prim, bakan Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarının ardından 125 bin Euro'ya yükseltildi. Haberi tüm futbolcular coşkuyla karşıladı.

İlgini Çekebilir
Evinde soğuk duş! Avcı'nın serisi sona erdi!
Habere Git

Kayserispor doludizgin

Trabzonspor'u da mağlup etmeyi başaran Kayserispor, son 6 maçtaki 5. galibiyetini elde etti. Sarı-Kırmızılılar bu periyotta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde de 6 gol gördü.

Recep Uçar'ın Kayserispor karnesi

Süper Lig'in 5. haftasında Çağdaş Atan'ın yerine Kayserispor'un başına geçen Recep Uçar, 10 karşılaşmada 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 20 puan toplamayı bildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta yeni başkan belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler