Bruno Peres ve Gbamin, Trabzonspor'a ihtar yolladı

Eren Tuncay
05.03.2023 - 22:43 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 22:46

Olağanüstü kongre kararı sonrasında Ahmet Ağaoğlu'nun istifasıyla beraber Trabzonspor'u zor günler bekliyor. Bruno Peres ve Gbamin takıma ihtar çekti.

Bruno Peres ve Gbamin, Trabzonspor'a ihtar yolladı

AJANSSPOR - HABER

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası şu an başkanı olmayan Trabzonspor'a bir kötü haber de iki futbolcusundan geldi. Bruno Peres ve Gbamin ödemeler için takıma ihtar çekti.

15 milyon Euro ödeme var

61saat'in haberine göre önümüzdeki iki ay içerisinde 15 milyon Euro gibi bir ödemesi bulunan bordo mavililerde futbolcular da maaşlarının ödenmesi konusunda sıkıntılar yaşamaya başladı.

İki futbolcudan ihtar var

Haberin detayında yer alana göre ise Bruno Peres ve Gbamin alacaklarını temin etmek için kulübe ihtar çekti. Trabzonspor’un iki oyuncu ile de görüşerek kongre sonrasına ödeme sözü verdiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Trabzonspor'a zarar verecek bir şey yapmam!"
Habere Git

Diğer futbolcular da çekebilir

Öte yandan takımda bulunan diğer diğer yabancı futbolcuların da ihtar çekme durumunun olduğu ancak bir hamle yapmadıkları gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Trabzonspor'un ligdeki durumu

Son olarak Konferans Ligi'nde Basel'e kaybederek Avrupa'dan elenen Trabzonspor'un Süper Lig'de de 36 maçlık iç saha serisi sona erdi. Ümraniyespor'a sahasında 2-1 kaybeden bordo-mavililer 23 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 38 puanla 6. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler