Trabzonspor'un transfer gözdesi Doğukan Aral Şimşir kararını verdi! Menajeri açıkladı.

Akın Ungan
11.01.2022 - 21:28 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 21:41

Trabzonspor'un transfer gözdesi Aral Şimşir, Stefan Kuntz ile Milli takım kararını verdi. Menajeri, oyuncunun Abdullah Avcı ile çalışmak istediğini açıkladı.

Trabzonspor'un transfer gözdesi Doğukan Aral Şimşir kararını verdi! Menajeri açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 49 puan ile lider olan Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosuna yeni isimler katarak, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Son olarak Danimarka'nın FC Midtjylland takımında forma giyen genç gurbetçi Doğukan Aral Şimşir için girişimlerde bulunan Bordo-Mavililer, oyuncu cephesinden gelen haber ile sevindi.

Transfer kısa sürede netleşecek

61Saat'in haberine göre, Aral Şimşir'in menajeri Çağlar Koycu, Trabzonspor'un Aral ile uzun süredir ilgilendiğini ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini açıkladı. Menajer, genç oyuncunun Abdullah Avcı ile çalışmak istediğini söylerken, transferin kısa sürede netleşmesini beklediğini belirtti.

Türkiye'yi seçti

Öte yandan Danimarka'da forma giyen Doğukan Aral Şimşir, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile görüştü. Tecrübeli çalıştırıcıdan gelen teklifi kabul eden Aral, Türkiye Milli Takımı'nı seçti.

Doğukan Aral Şimşir kimdir?

19 Haziran 2002 doğumlu olan Doğukan Aral Şimşir, HB Köge altyapısında futbola başladı. FC Midtjylland altyapısına geçen genç oyuncu, önce U19, ardından A takıma yükselmeyi başardı.

1 Temmuz 2021 tarihinde A takıma yükselen 19 yaşındaki yıldız adayı, bu sezon 13 maçta görev aldı. Doğukan Aral Şimşir, çıktığı maçlarda 9 kez fileleri sarsarken, 2 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler