Trabzonspor'un takım boyu uzadı!

23.09.2023 - 11:02 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 11:07

Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan ve son lig maçında Beşiktaş'ı sahasında mağlup eden Trabzonspor'un takım boyu uzadı... İşte detaylar...

Trabzonspor'un takım boyu uzadı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle takım boyunu uzattı. Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda alınan futbolcularla Fırtına’nın boy ortalaması 1.84’e yükseldi. Yenilerden en uzun isim 2.01’lik Onuachu, en kısa ise 1.70’lik Fountas oldu.

Trabzonspor'da, alınan oyuncuların uzun boyları dikkat çekti

Sabah'ta yer alan habere göre; geride kalan transfer dönenin en hızlı takımlarından olan ve 16 yeni ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da, alınan oyuncuların uzun boyları dikkat çekti. 

En uzun Onuachu

Özellikle savunma, orta saha ve hücum hattında Fırtına, rakiplerine bir hayli fark attı. Bordo Mavililer'de en uzun boylu futbolcu 2.01 m. ile Nijeryalı forvet Onuachu olurken, Baniya ve Benkovic 1.94 m. ile öne çıktı. 

İlgini Çekebilir
Oyundan çıkınca tepki göstermişti! Kanarya'da Batshuayi gelişmesi!
Habere Git

Ön libero Mendy de 1.91 m, İspanyol savunma oyuncusu Fernandez ise 1.90 m. boyunda.

Bir sezonda 11 cm. fark attı

Diğer yeni transferler Pepe 1.83, Berat Özdemir 1.87, Onuralp Çevikkan 1.91, Mehmet Can Aydın 1.80, Kourbelis 1.81, Teklic 1.82, Göktan 1.76, Orsic 1.79 ve Fountas'ın boyu ise 1.70 m. Trabzon'da geçen sezon takımın boy ortalaması 173 santimdi. Bu sezonki tüm takımın boy ortalaması ise 184 santimetre...

Trabzonspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 25 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma ve koordinasyon yaptı. Rondo ile devam eden antrenman, sonuçlandırma ve dar alanda oyun çalışması ile tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın devleri Gedson Fernandes'i tribünden takip etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler