Fenerbahçe, Real Madrid'in golcüsü Mariano Diaz'ı transfer ediyor...

Orhan Gülek
24.06.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 22:57

Süper Lig'de yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, Real Madrid'in Dominikli forveti Mariano Diaz için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Real Madrid'in golcüsü Mariano Diaz'ı transfer ediyor...

AJANSSPOR - HABER

Jorge Jesus'la anlaşma sağlanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. Son olarak sarı lacivertli kulüp, Real Madrid'in Dominikli forveti Mariano için masaya oturdu.

Real Madrid'den Diaz transferine yeşil ışık

İspanyol basını AS'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Madrid forması giyen Mariano Diaz ile yakından ilgileniyor. İspanyol devi ise 28 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak için çalışmalarda bulunuyor ve olası tüm teklifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe, en ciddi talip

Getafe'nin yanı sıra futbolcunun durumunu soran kulüplerin olduğu da belirtilenler arasında yer alırken, bu ilgilerin daha fazla ilerlemediğinin altı çizildi. Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ise transferde en ciddi talip olarak görüldüğü iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yolcular belli oldu! 2 oyuncu bonservissiz gidiyor
Habere Git

Fenerbahçe'den Diaz'a 4 milyon Euro'luk teklif

Sarı-Lacivertli ekibin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de ilgilendiği futbolcu için bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'ya ulaşabilecek bir teklifi sunabileceği ancak futbolcunun yılda net 5 milyon Euro beklentisinin bulunduğu haberin detaylarında aktarıldı.

Mariano Diaz'ın performansı

2018 yılında 21.5 milyon Euro bonservis ile Lyon'dan Real Madrid'e transfer olan Mariano Diaz'ın mevcut sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Geçtiğimiz sezon 11 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler