Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin'in geliş tarihi belli oldu

16.07.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 12:32

Yeni sezon hazırlıkarını sürdüren Fenerbahçe, transferde bu hafta imzaları art arda attıracak. Sarı lacivertliler, Allan Saint-Maximin'in transferini bitirdi! Yıldız futbolcunun gelşi tarihi de belli oldu.

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin'in geliş tarihi belli oldu

Aygün ÖZİPEK - HABER

Levent Mercan ve çağlar Söyüncün'ün ardından dün Alanyaspor'dan Oğuz Aydın ve bugün de Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun'un transferini duyuran Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini de bitirdi.

Pürüzler çözüldü

Fenerbahçe, Al-Ahli ile yaptığı görüşmelerde Fransız futbolcunun kiralık transferi için anlaşmaya varmış ancak Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi tarafından transfer veto edilmişti. Sarı lacivertlili yönetim yapılan görüşmeler sonunda tüm pürüzleri çözdü ve yıldız futbolcu için onay aldı.

Transfere onay çıktı

Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi, anlaşmayı onaylayarak Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferine izin verdi. 

Bugün İstanbul'a gelecek

Öte yandan, Fenerbahçe'nin kiralık olarak anlaşma sağladığı 27 yaşındaki sol kanat bugün ailesiyle birlikte saat 19.15'te İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

31 maçta oynadı

Fransız futbolcu, geride kalan sezonda 31 maçta sahaya çıkarken 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Maximin'in güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler