Transfer için imzaya hazır! Günün transfer iddiaları...

29.07.2020 - 08:59 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 09:08

Kulüpler, hangi futbolcuları transfer etmek istiyor? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor'da transferde somut gelişmeler var mı? Gazetelerde günün transfer iddiaları...

Transfer için imzaya hazır! Günün transfer iddiaları...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor Süper Lig'de gelecek sezonun planlaması için harekete geçti. Kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray kimleri transfer edecek? Fenerbahçe hangi futbolcuyu listesine aldı? Beşiktaş hangi oyuncuyu transfer etmek istiyor? Trabzonspor'da transferde son durum ne? Gazeteler, kulüplerin transfer gündemlerini sayfalarına taşıdı. İşte gazetelerde yer alan transfer haberleri...

Galatasaray'a Kaan Ayhan müjdesi

Milli Takımın başarılı savunma oyuncusu, kulübü Fortuna Düsseldorf'un Almanya'da bir alt lige düşmesiyle ayrılık kararı alırken, Süper Lig devlerinin radarına girmişti. Sarı-kırmızılıların menajerler aracılığıyla temas kurduğu Kaan'dan "Fatih Terim'le seve seve çalışırım" cevabını verdiği öğrenildi. (Fanatik)

Brahim Darri'de işlem tamam

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Hollandalı oyuncu ile anlaştı. Bonservisine 500 bin Euro, 25 yaşındaki sol kanada senelik 600 bin Euro verilecek. İmza 3 yıllık olacak. (Fanatik)

Mame Thiam harekatı

Yeni sezon öncesi Süper Lig'de forma giyen isimler üzerinde duran Fenerbahçe, daha önce de gündeme gelen Mame Thiam için düğmeye bastı. Yeni teknik direktör Erol Bulut'un bilgisi dahilinde transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, Kasımpaşa ile bir yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki futbolcusu için resmi görüşmelere başladı. (Fotomaç)

Fenerbahçe sola duvar örüyor

Geçtiğimiz sezon sol kanata ve stoper mevkilerindeki verimsizlik nedeniyle şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe, yeni sezonun ilk hamleleri için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Trabzonspor'dan Filip Novak'ı renklerine bağlamak için transfer sezonunun açılmasını bekleyen Fenerbahçe'nin diğer taraftanda da ilk kez Caner Erkin için nabız yokladığı öğrenildi. (Hürriyet)

Luyindama'ya Ada'dan kanca

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Galatasaray'ın savunmacısı Christian Luyindama için İngiliz takımları devrede. Bireysel çalışmalarını sürdüren Kongolu yıldız için Everton ve Aston Villa, sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor. (Karar)

Baftiu Galatasaray'ın radarında

UEFA'nın şubat ayında yayımladığı gelecek vadeden 50 genç oyuncu listesinde ikinci sırada yer alan Blend Baftiu, Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. KF Ballkani'de forma giyen 22 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Blend Baftiu ile Galatasaray ilgileniyor. Cim Bom'un bu transferdeki rakibi ise Beşiktaş. (Karar)

Fener'e Sambacı 10 numara

Fenerbahçe aradığı orta saha oyuncusunu Brezilya'da buldu. Palmeiras'ın yıldızı Gustavo Scarpa için kiralama teklifi yapan sarı-lacivertliler, oyuncunun kulübüyle pazarlık halinde. (Posta)

Forvete Caicedo takviyesi

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık hücum hattı için de çalışmalar sürüyor. Lazio forması giyen Felipe Caicedo'yu gündemine alan Fenerbahçe'de 31 yaşındaki Ekvadorlu yıldız için kulübüyle temasa geçti. (Posta)

Gel görüşelim Emre Akbaba

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan 27 yaşındaki futbolcu için masaya oturulacak. Sarı-kırmızılı yönetim, yıllık 9.2 milyon TL kazanan oyuncusu ile temaslara başladı. Akbaba takımda kalmak isterken ücretini düşürüp kontratını da uzatmaya sıcak bakıyor. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler