Transferde mutlu son! Günün transfer iddiaları...

12.08.2020 - 08:50 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 09:04

12 Ağustos 2020 transfer haberleri... Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor hangi futbolcuların peşine düştü? Avrupa'dan hangi oyuncu Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakıyor? Günün transfer iddialarına göz atın...

Transferde mutlu son! Günün transfer iddiaları...

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler, kadrolarını güçlendirmek istiyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor'un transfer gündeminde kimler var? Hangi kulüp, hangi oyuncuyu transfer edecek? 12 Ağustos 2020 transfer iddiaları sizlerle...

Karsdorp'ta fark 500 bin Euro

Beşiktaş, Hollandalı sağ bekin transferini bitirmeye çok yakın. 25 yaşındaki oyuncu için Roma'ya 1.5 milyon Euro'luk maaşın 1 milyon Euro'sunu karşılama teklifi yapıldı. İtalyan kulübü ise "Tamamını ödeyin" yanıtını verdi. Görüşmeler devam ediyor. (Sabah)

Balotelli'de mutlu son

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Balotelli için çok uğraşmıştı. Bu kez Kartal elini çabuk tutup işi bitirdi. Hücum hattı şenlenecek. (Takvim)

Mame Thiam ısrarı

Trabzonspor, Senegalli oyuncu Mame Thiam için teklifini hazırladı. Bordo-mavililer, İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya 1 milyon artı Doğan Erdoğan'ı önererek transferi bitirmeye çalışacak. Yıldız oyuncunun 1 senelik kontratının kalması da Trabzonspor'un elini güçlendiriyor. (Fanatik)

Fenerbahçe'nin hedefindeki 10 numara

Teknik direktör Erol Bulut'un da onayını alan sarı-lacivertliler, Al Hilal Riyadh'da oynayan Carlos Eduardo'ya göz dikti. 5 Ekim'de sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki oyuncuya bonservis ödemek istemeyen yönetim, tüm şartları zorluyor. (Fotomaç)

Ze Luis'ten yeşil ışık

Porto'nun başarılı forveti Ze Luis'in menajeri Jose Fouto, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş harika bir kulüp ve bunu herkes çok iyi bilir" ifadelerini kullanarak transfere olumlu baktı. (Fotomaç)

Fenerbahçe'de Mesut heyecanı

İngiliz kulübü Arsenal, Mesut Özil için bonservis bedeli talep edilmediğini, ayrıca yıldız futbolcunun bonuslarla birlikte 17 milyon Euro'luk yıllık ücretinin büyük bir kısmının da karşılanacağını açıkladı. (Posta)

Beşiktaş, Harun'un peşinde

Kaleci transferine karar veren Fenerbahçe'de Harun Tekin'in takımdan ayrılma ihtimali belirdi. Karius'un ardından yeni bir kaleci arayışına giren Beşiktaş, bu doğrultuda Harun için zemin yoklamaya başladı. (Karar)

Töre - Boyd takası

Beşikteş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gökhan Töre'yi yeniden takımda görmek istiyordu. Malatyaspor'un opsiyon hakkını kullanması ise sıkıntı yarattı. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Yeni Malatyaspor, "Tyler Boyd ile Gökhan'ı takas yapalım" teklifini iletti. (Posta)

Feghouli'ye çifte kanca

France Football, Galatasaray'ın maaşı nedeniyle yolları ayırmak istediği Cezayirli yıldıza Sampdoria ve Lazio'nun talip olduğunu yazdı. İki kulüp de kiralama teklifi yapabilir. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler