Transferde paylaşılamamıştı: Fenerbahçe, Kocaelispor'dan haber bekliyor

Aleyna Gürgen
20.07.2024 - 12:57 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 13:07

Birçok ekibin transfer listesinde yer alan Emir Ortakaya için Jose Mourinho'nun kararı belli oldu. Fenerbahçe, Kocaelispor'dan haber bekliyor. İşte detaylar...

Transferde paylaşılamamıştı: Fenerbahçe, Kocaelispor'dan haber bekliyor

Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki futbolcusu Emir Ortakaya ile ilgilenen birçok ekip olduğu aktarılmıştı. Ortakaya'nın takımdan ayrı çalışmasının ardından Jose Mourinho'nun genç futbolcuyu takımda istemediği düşünülüyor.

Fenerbahçe transfer için Kocaelispor'u bekliyor

Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre Kocaelispor, Emir Ortakaya'yı yeniden istiyor. Geçen yıl kiralık olarak Kocaelispor'da forma giyen futbolcu için Fenerbahçe'nin Kocaelispor'dan Ortakaya için teklif beklediği aktarıldı. Kocaelispor'un ise Pazartesi günü Fenerbahçe'ye resmi teklif götürmesi bekleniyor. Kocaelispor, 1 sezon kiralamak istediği Ortakaya'nın sözleşmesine satın alma opsiyonu da koymayı planlıyor.

Fenerbahçeli oyuncu için transferde sıraya girdiler

Ajansspor'dan Koray Geçgel geçtiğimiz günlerde Emir Ortakaya'nın birçok talibinin olduğunu belirtti. Genç futbolcu ile ilgilenen ekiplerin arasında Kocaelispor haricinde Antalyaspor, Göztepe, Kocaelispor, Bodrum FK ve Alanyaspor da yer alıyordu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Fenerbahçe'den aynı imza!
Habere Git

Hull City maçında kadroya yazılmadı

Kocaelipsor'un kiralamak istediği Emir Ortakaya, Fenerbahçe'nin Perşembe günkü Hull City hazırlık maçındaki takım listesinde yer almadı. Ortakaya, Sarı-Lacivertli ekibin bugünkü antrenmanında da 11'e 11 çift kale maçında da yer almadı. 20 yaşındaki stoper antrenmanda takımdan ayrı çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler