Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Dzeko: "Yoruldum..."

25.07.2021 - 23:51 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 01:04

Son dakika transfer haberleri... Yaz transfer sezonunda adı Galatasaray'la anılan Edin Dzeko, basında çıkan iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Dzeko: "Yoruldum..."

AJANSSPOR - HABER

 

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma, bugün Macaristan'dan Debrecen'le kozlarını paylaştı. Roma'nın 5-2'lik üstünlüğüyle tamamlanan maçta, takımın Bosnalı yıldızı Edin Dzeko, 65 ve 80. dakikalarda iki gol attı. Maçtan sonra Sky Sports'un İtalya edisyonuna konuşan forvet, basında çıkan transfer iddialarını yanıtladı. 

Roma taraftarına kavuştu

Benito Stirpe Stadyumu'nda yüzde 25 kapasiteyle seyircisinin önünde oynayan AS Roma, 1.5 yıllık aradan sonra tekrar taraftarıyla bir araya geldi. Tüm dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 pandemisi, Avrupa'da en çok İtalya ve İngiltere'de etkili olmuştu. Virüs kaynaklı 128 bin insanın hayatını kaybettiği İtalya'da katı tedbirler uygulamadaydı. Vaka sayılarında düşüş yaşanmasıyla birlikte, tribünler tekrar seyircilere açıldı. Başkent ekibi Roma da Debrecen maçıyla taraftar hasretini giderdi.

Edin Dzeko net konuştu

5-2 sona eren Debrecen maçında 2 kez gol atma başarısı gösteren Edin Dzeko, Sky Sports muhabirinin transfer sorusuna: "Transfer hakkında konuşmaktan yoruldum. Sadece Roma'yı düşünüyorum. Başka bir şeyi değil" cevabını verdi. Roma'nın yeni teknik direktörü Jose Mourinho, gelecek sezon Edin Dzeko'yu takımda tutmak istiyor.

Hodzic'ten Dzeko cevabı: "Neden gelsin ki?"

Ajansspor'dan Ahmet Uykan'a konuşan Galatasaray'ın eski forveti Tarık Hodzic, Uykan'ın: "Şimdi de Dzeko'nun adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılıyor. Sizce Dzeko Türkiye'ye gelir mi?" sorusuna: "Sanmıyorum...Türkiye'ye gelmez Dzeko. İtalya'da iyi para kazanıyor. Orada evi var. Ailesiyle Roma'da mutlu. Kariyerinin sonuna gelmiş zaten. 35 yaşından sonra takım değiştireceğine ihtimal vermiyorum" cevabını vermişti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski gol kralı: "Falcao, aldığı parayı iade etsin"
Habere Git

"Bir daha da aramadılar..."

Dzeko henüz 18 yaşındayken Galatasaray'a önerdiğini belirten Hodzic: "Evet doğru...Dzeko, 18 yaşındaydı. O dönem Galatasaray'daki idarecileri arayıp Dzeko'yu almalarını tavsiye etmiştim. 'Sana haber veririz' dediler. Bir daha da aramadılar. Sonra Felix Magath, Dzeko'yu Wolfsburg'a aldırdı" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler