Antalyaspor'un Son Transferi Furkan Adsız'ın Sözleşmesi Feshedildi

Akın Ungan
07.09.2022 - 18:42 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 19:00

Antalyaspor, yönetici Ferit Sezer'in akrabası olan amatör futbolcu Furkan Adsız'ı transfer ettikten kısa süre sonra sözleşmesini feshetti.İşte detaylar.

Antalyaspor'un Son Transferi Furkan Adsız'ın Sözleşmesi Feshedildi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, son transferi ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Beyazlı ekip, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı 24 yaşındaki orta saha Furkan Adsız'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Transferi kimse üstlenmedi

Antalyaspor, geçtiğimiz günlerde eşi benzeri görüşmemiş bir transfere imza atmış ve 24 yaşındaki amatör futbolcu Furkan Adsız ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Sezer'in akrabası olduğu ortaya çıkan Furkan Adsız'ın transferini kimse üstlenmedi.

Yönetici 'haberim yok' dedi

Furkan Adsız'ın akrabası olan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Sezer, konuyla ilgili, "Benim transferden haberim yok. Sözleşmede de imzam yok. Transfer olduğunu da çıkan haberden sonra öğrendim" dedi. Teknik direktör Nuri Şahin'in de Furkan Adsız'ın transferinden haberdar olmadığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da skandal transfer! Kim bu Furkan?
Habere Git

24 yaşında profesyonel oldu

Futbola Antalya Özer Gençlik Spor Kulübü’nde başlayan Furkan Adsız ile yapılan sözleşmeye dair kulüpten resmi bir bilgilendirme yapılmazken, CK Spor, Arabamcom Konyaspor, Konyaaltı Belediyespor, Küçükçekmece, Muratpaşa Belediyespor, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'da amatör olarak futbol oynayan Adsız, profesyonel kariyerineyse 24 yaşında Süper Lig'in önemli kulüplerinden Antalyaspor'da başlamış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler