Transferin gözdesine nazar değdi!

06.04.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 23:26

Transferde Galatasaray ile anılan ve pek çok takımın İzlediği Bursasporlu İsmail Çokçalış saaktlandı. İşte ismail Çokçalış'un bu sezonki performansı...

Transferin gözdesine nazar değdi!

Bu sezon gösterdiği performansla başta Galatasaray olmak üzere pek çok takımın transfer radarına giren ve oynadığı maçları takip edilen İsmail Çokçalış'a nazar değdi.

Bursaspor'un Altay ile oynadığı TFF 1. Lig maçında sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Çokçalış’ın ligin 29. haftasında Ümraniyespor’la oynanacak maçta oynamasının zor olduğu öğrenildi

İsmail Çokçalış'ın sakatlığı ciddi mi, son durumu ne?

Dizi ile ilgili problem yaşayan ve maçtan sonra MR’ı çekilen 21 yaşındaki futbolcunun tedavisine hemen başlanıldı. 20 yaşındaki futbolcunun Ümraniyespor maçına yetişmesi ise zor gözüküyor. 

Çokçalış, Galatasaray'ın transfer listesinde

Öte yandan, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Çokçalış Galatasaray'ın transfer listesinde bulunuyor. Sarı - kırmızılı takım, devre arası da genç sağ bek oyuncusunu kadrosuna katmak istemişti ancak bu transfer yaz ayına bırakıldı. 

2000 doğumlu İsmail Çokçalış'ı St. Etienne de takip etmek için temsilci görevlendirdi. Ayrıca Lens, Metz, Rennes ve Lyon kulüplerinin de İsmail ile ilgilendiği belirtiliyor. 

Galatasaray'ın gözdesi için St. Etienne devrede
 

Ünlü menajer Çokçalış'ı tribünde izledi

İsmail Çokçalış, TFF 1. Lig'in 28. haftasında oynanan Altay maçında ünlü menajer Oliver Fischer tarafından tribünden takip edildi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na gelen Fischer'in, ismini açıklamadığı bir Bundesliga takımı için 20 yaşındaki oyuncuyu izlemeye geldiği öğrenildi.

Galatasaray'ın listesindeki genç yıldızı ünlü menajer izledi!
 

Senin için hazırladığımız haberler