Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Transfer Güvencesi

Akın Ungan
02.09.2022 - 10:18 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 10:23

Galatasaray Bakşanı Dursun Özbek, takımın antrenmanında Teknik Direktör Okan Buruk ile bir araya geldi. Özbek, Buruk'a transfer güvencesi verdi. İşte detaylar.

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Transfer Güvencesi

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, takviye çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tranfer konusunda Teknik Direktör Okan Buruk'a güvence verdi. Özbek, hafta içinde eksiklerin kapanacağını belirtti.

2 transfer açıklanmak üzere

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın dünkü antrenmanını izledi. Teknik Direktör Okan Buruk ile bir araya gelen Özbek, transfer hakkında konuştu. Özbek, Pazartesi günü Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşmaya kadar önemli adımlar atacaklarının altını çizerken, en az 2 transferi açıklamak üzere olduklarını belirtti.

"Gelecek hafta transferleri tamamlamış olacağız"

Dursun Özbek, konuyla ilgili olarak Okan Buruk'a, şunları söyledi: "Eksiklerimizin farkındayız. Takımdan ve oynattığınız oyundan memnunuz. Bu hafta içerisinde eksiklerimizi kapatıp, gelecek hafta transferleri tamamlamış olarak yola devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler