Trio'da Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası flaş Ali Şansalan yorumu

26.11.2023 - 09:25 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 09:42

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Trio ekibi, maçın hakemi Ali Şansalan'ın sakatlanmasıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Trio'da Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası flaş Ali Şansalan yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Ali Şansalan ve kendisinin sakatlanması sonrasında Yiğit Arslan'ın görev aldığı Galatasaray - Alanyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran'dan Galatasaray - Alanyaspor maçı yorumu

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio ekibi, Galatasaray - Alanyaspor maçındaki hakem kararlarını değerlendirdi. İşte Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran'ın yorumlarıyla masaya yatırılan Galatasaray - Alanyaspor maçının tartışmalı pozisyonları...

Bahattin Duran: "Icardi'yi eliyle itip bozdu"

İlk olarak 8. dakikada Galatasaray'da Icardi'nin direğe takıldığını pozisyonu değerlendiren Trio ekibi, şu ifadeleri kullandı:

Bahattin Duran: Icardi'ye burada bir müdahale var bence. Ceza sahasının dışında. Önce pozisyonda ofsayt yok, devam. Şu anda oyuncu, Icardi'yi eliyle itip bozdu. Pozisyon ceza alanının dışında.

Deniz Çoban: Ama bence soldaki oyuncu çok yakınında ve kademesine girebilecek durumda.

Bahattin Duran: Çok yakın, evet. Zaten girdi ve o yüzden atamadı. Soldaki oyuncu olmasaydı zaten Icardi, çok daha rahat belki o itmeye rağmen bile...

Deniz Çoban: Diyorsunuz ki; öncesinde bir faul, faul yalnız ceza sahası dışında, hakem düdüğü çalmış olsa sarı kart gösterir.

Bahattin Duran: Evet, kırmızı kart olmaz diyorum.

Deniz Çoban: Olmaz.

İlgini Çekebilir
Cimbom 10'larla çok farklı!
Habere Git

Maçın 54. dakikasında hakem Ali Şansalan'ın adale sakatlığı yaşayarak oyundan çıkmasını da değerlendiren Trio ekibi, şu ifadeleri kullandı:

Bülent Yıldırım: Oğuz Aydın, öyle bir sprint attı ki Kazımcan'ı da geçti. Şimdi hakem de buna cevap vermeye çalışıyor.  Şimdi buradaki olay şu; o uzun adımları atarken arka adalede, hamstringde bir çekme oldu. Hani tuttuğu yere baktığım zaman orta olduğunu düşünüyorum.

Bahattin Duran: Grade 1 mı hocam?

Bülent Yıldırım: Grade 1 hocam, Grade 2 olsa asla yürüyemez ve ayakta da duramaz. Orada bir strain oldu. Hissetti, elini attı ve 'eyvah' dedi.

Bülent Yıldırım: Sprinti bıraktı, adımı küçülttü. Ondan sonra da bir daha sprint atamadı. 1-2 dakika geçti o sırada da acı büyüdü, büyüdü, büyüdü...

Deniz Çoban: Bu arayı ben kontrol ettim hocam. 3 ya da 4 dakika hiç koşmadı o arada. Sadece yürüdü.

Bülent Yıldırım: Hocam koşamazsınız.

"Ali Şansalan, minimum 10 gün kapalı"

Bülent Yıldırım: Ali Şansalan'a geçmiş olsun diyorum.

Deniz Çoban: Ben de geçmiş olsun diyorum.

Bülent Yıldırım: Aynen. Çok da yetenekli, değerli isimlerden bir tanesi. Elimizdeki mevcut kadro içerisinde potansiyeli en yüksek olanlardan bir tanesi. Şu bile bir kayıptır çünkü 1 hafta idman bile yapamazsınız. Minimum 10 gün kapalı şu anda.

Senin için hazırladığımız haberler