TRT'de söylendi: Fenerbahçe teknik direktörü...

13.06.2021 - 15:17 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 18:56

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Emekli futbolcu Tarık Üstün, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne ilişkin dikkat çekici bir yorumda bulundu. İşte detaylar…

TRT'de söylendi: Fenerbahçe teknik direktörü...

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğu için son iddia Tarık Üstün’den geldi. 2001 yılında Karamanspor’da oynarken emekliye ayrılan Tarık Üstün, bir süredir TRT Spor’da yayınlanan EURO 2020 programında yorumculuk yapıyor. Üstün, programın sunucusu Hünkar Mutlu’nun “teknik direktör” sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

“Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceğini…”

 

İngiltere - Hırvatistan maçı öncesi EURO 2020 yayınına katılan Tarık Üstün, Zlatko Dalic iddialarını tekrar canlandırdı. Programın sunucusu Hünkar Mutlu, Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü Dalic’i görmesiyle beraber topu Tarık Üstün’e attı. “Dalic Türkiye’ye gelir mi?” şeklinde bir soru sordu.

Tarık Üstün ise, Mutlu’nun sorusuna; “Zlatko Dalic ülkemize gelebilir. Takım ismi söylemem. Ülkemize gelecek. Şartlar oluşursa gelir diye düşünüyorum. Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceğini söylemem.” cevabını verdi. 

Ali Koç: "Ne yazık ki..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz yıl tekrar eden teknik direktör değişikliği arefesinde: "Teknik direktör konusunda aslında biz erteleme sürecinden önce de çalışıyorduk. 3-4 hocayla beraber görüşmeleri götürüyorduk. Bir tanesiyle el sıkışmak üzereyken EURO 2020'nin, 2021'e atılmasıyla tarihin değişmesiyle orada ne yazık ki bizim çalışmalarımızı sekteye uğrattı." yorumunda bulunmuştu.

 

Taraftar, Erol Bulut'tan önce Zlatko Dalic'in geleceğini düşünmüş; ancak yönetim, Bulut'la anlaşma sağlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler