TSK'dan deplasmanda 'Rehabilitasyon' tarifesi

14.06.2015 - 17:26 | Son Güncellenme: 14.06.2015 - 17:26

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda Ceylanpınar Engelliler'i 62-57 yendi.

- Ceylanpınar Engelliler: 57 - TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü: 62

Ceylanpınar Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu konuk ekip, 18-16 önde tamamladı. İkinci periyotta toparlanan Şanlıurfa temsilcisi, devreyi 34-29, üçüncü periyodu da 50-47 önde kapattı. Son periyotta rakibinin top kayıplarını iyi değerlendirerek sayılar bulan TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü, maçı 62-57 kazandı.

TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Kemal Okur, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, centilmence ve güzel bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, "Bir mağlubiyetle grubu bitirip, Süper Lige çıkmak istiyoruz. Çok çalıştık ve emek harcadık. Bütün takım arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. 

Ceylanpınar Engelliler antrenörü Metin İdoğ ise eksik oyuncularına rağmen son dakikaya kadar maçı bırakmadıklarını kaydetti. Maçın çekişmeli geçtiğini vurgulayan İdoğ, mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler