Tudor istedi Cenk Ergün bitiriyor!

11.06.2017 - 10:16 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 10:16

Tudor istedi Cenk Ergün bitiriyor!

LİGİ dördüncü bitirdiği için rakiplerine göre daha erken topbaşı yapacak olan Galatasaray’da iç ve transferde gündem yoğunlaştı. Teknik direktör Igor Tudor’un raporu doğrultusunda Avrupa’da transfer görüşmelerinde olan Sportif Direktör Cenk Ergün sürpriz hamlelere imza attı. (Hürriyet)

Fas, Fransa, Almanya ve Hollanda’da önemli görüşmelere imza atan Ergün, bugün İstanbul’a dönecek. Transferde son noktayı ise Başkan Dursun Özbek ile Tudor koyacak. İşte Galatasaray’ın ajandasında bulunan öncelikli transfer gündemi:

MİCHAL PAZDAN: STOPERE YENİ ADAY

Savunmaya bir değil iki takviye birden planlayan Galatasaray’a, Polonya Milli Takımı’nın başarılı stoperi Michal Pazdan önerildi. 29 yaşında hem sağ hem de sol stoper olarak görev yapan oyuncunun menajeri ile görüşüldü. Legia’da oynayan Pazdan’ı Genoa ve Köln de istiyor.

YOUNES BELHANDA: FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

G.Saray idarecileri, Faslı yıldıza yıllık 2.5 milyon euro teklif etmiş ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak Belhanda’nın da ayrılmak istediği Dinamo Kiev Kulübü tam 9 milyon Euro bonservis bedeli istedi. G.Saray ise Ukraynalılara 5 milyon Euro teklif etti.

ALEN HALİLOVİC: TUDOR’UN SÜRPRİZ TALEBİ

Savunmanın arkasına sarkabilecek, hızlı bir hücum oyuncusu daha isteyen Tudor, Halilovic’in ismini verdi. Sneijder’in maçı için Amsterdam’a gitmeden önce Hamburg’a uğrayan Cenk Ergün burada Halilovic’in menajerinden bilgi aldı. Hırvat oyuncu geçen yıl Las Palmas’ta kiralık oynadı.

BAFETİMBİ GOMİS: TEK ENGEL İNGİLİZLER

Fransız golcü ile Gomis 3.3 milyon Euro karşılığında el sıkışan G.Saray henüz kulübüyle anlaşamadı. Swansea Kulübü 31 yaşındaki golcü için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli konusundaki ısrarını sürdürüyor. G.Saray ise fiyatı düşürme hedefinde. Önümüzdeki hafta bu sorunun çözülmesi hedefleniyor.

SİNAN GÜMÜŞ: YÜZDE 50 ZAM ALACAK

Kulüpten Ayrılmak isteyen Sinan Gümüş’e sarı kırmızılılar yeni kontrat teklifinde bulunacak. Buna göre, 600 bin Euro alan Sinan’ın ücretine zam yapılacak. 1 milyon Euro teklif edilecek olan genç oyuncunun bu şekilde takımda kalması planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler