Tümer Metin'den Burak Yılmaz için flaş sözler: 'Bir yüzün kızarmaz mı ya?'

04.11.2018 - 21:32 | Son Güncellenme: 05.11.2018 - 00:32

Spor yorumcusu Tümer Metin, Trabzonspor - Bursaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tümer Metin'den Burak Yılmaz için flaş sözler: 'Bir yüzün kızarmaz mı ya?'

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Tümer Metin'in Trabzonspor - Bursaspor maçı hakkındaki değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bu ilişki dikiş tutmaz daha"

Bence şehrin elektriği de değişmiş durumda Burak’ın bu hareketiyle. Lafımı eveleyip gevelemeyeyim: Bu ilişki dikiş tutmaz daha. Bu evlilik yürümez. Burada bir taraf zarar görür. Çünkü kendi kafandan planla yapıyorsun bu işleri. Rahatsızlığınla değil. Aklından neler geçiyor, nasıl yapıyorsun? Kendi takım arkadaşlarını, bir şehri, sana güvenenleri, hocanı hiçbir şeyi düşünmüyorsun.

"Yaptıkları hep iyi konuşulsun isteniyor"

Sadece ‘ben’ duygusuyla yapıyorsun. Niye? 70’te oyundan çıktın diye. Kötü yaptıkların, yapamadıkların hiç konuşulmasın istiyorsun. Yapamadığın her dakika hep haklılar. Yaptıkları hep iyi konuşulsun isteniyor. E yapamadıkların ne olacak? Herkes iyi yaptığı şeylerin konuşulmasını istiyor.

Tümer Metin: "Benim yaptıklarımı kimse yapmasın"

Cuma beraberdik yayında. Bizim söylediklerimizi eleştiri yapanlar da... Benim zamanımda oynarken yaptığım hatalar şu anda olan yanlışları doğru şekilde konuşmamı engellemez. Mümkünse benim yaptıklarımı kimse yapmasın zaten. Hatalarım olmuştur, 45 yaşının deneyimiyle daha olgun ve dingin bir adam olarak sakin sakin konuşuyoruz.

"Sadece beni düşünemezsin"

Şimdi soruyorum arkadaşımıza. “Oyundan çıkmak istemiyorum” vs. Arkadaş bir yanındakini düşünmez misin. Bir yüzün kızarmaz mı ya? Ünal hocaya ayıp değil mi? Bir de bunu insan yapabilir, hepimizin gönül koyduğu anlar oldu. Ama zaten bir sürtüşme var, önceden gelen. Zaten barışmıyor yıldız. Burada sadece beni düşünemezsin. Bir insanın bakış açısı sadece ben üzerine gidiyorsa orada bir dursun arkadaş. Mahkumsun hata yapmaya.

Burak Yılmaz için transfer iması!

"Hiyerarşik düzen zayiata uğramış durumda. Sadece futbol için değil ülkenin genel durumunda da böyle. Ast-üst ilişkisi kalma. Gelecek korkusu yaşamıyor kimse. Oyuncular için söylüyorum. Kenarda 150 milyon eurosu olanla ilk sözleşmesini almış adam da yaşamıyor. İkisi de yaşamıyor gelecek korkusu. Kadro dışı kalırsam ne yaparım korkusu kalmadı. Çünkü hemen takım değiştirmek mümkün. Bu bir güvencedir. Bizler yaşadık hayat korkusu. Bu korku içinde yoksa, ben bugün bunu yapayım ocakta da şuraya giderim planın vardır kafanda. O zaman rahat yapıyorsun kafanda, kimseyi düşünmeden yapıyorsun. Bakalım nasıl planın var? Herkes için söylüyorum, kulüpler de planlarını ona göre yapsın. 40 senelik evlilikler bitiyor ya. Ben yapamayacağım diyorsun, ayrılıyorsun. Dürüstçe söyle yeter."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler