Turgutluspor başkanı Taner Kestaneci o görüntü sonrası konuştu

İsa Kethüda
17.09.2021 - 17:19 | Son Güncellenme: 17.09.2021 - 17:22

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor kulüp başkanı Taner Kestaneci, eşinin taraftarlara verdiği tepki sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Turgutluspor başkanı Taner Kestaneci o görüntü sonrası konuştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor kulüp başkanı Taner Kestaneci, eşinin taraftarlara verdiği tepki sonrası konuştu.

spor264 sitesinde yer alan habere göre; TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk hafta Sivas Belediyespor'dan sonra kendi sahasında Bayburt Özel İdarespor'a 2-1 yenilerek dibe demir atan Turgutluspor çok gergin. Taraftarlar 10 dakika içinde takımın 1-0 galibiyetten 2-1 mağlup duruma düşmesi sonrası maçın son anlarında Başkan Taner Kestaneci ve yönetimi istifaya davet ederken, Kestaneci'nin eşi Bircan Kestaneci'nin taraftara orta parmağını gösterdiği iddiası tribünü karıştırdı.

Başkan Taner Kestaneci araya girip ortamı sakinleştirmeye çalışmasına rağmen Bircan Kestaneci ve taraftarlar arasındaki tartışma devam etti. Taner Kestaneci, "Karının eteğine saklanma" sözleri ortalığı karıştırdı.

"Ağıza alınmayacak sözler..."

Yaşanan olaylar sonrası açıklama yapmak zorunda kalan Turgutluspor Başkanı Kestaneci, "Öncelikle ne olursa olsun yaşanmaması gereken bir olaydı. 20 kişilik grup son yarım saat istifa diye bağırdılar. Bu tepkileri dikkate almadık. Daha sonra ağıza alınmayacak sözler ve "Karının eteğine saklanma" denince olay farklı bir boyut aldı. Aslında her annenin bu durumda sabredebilmesi imkânsızdır. Maalesef eşim telaffuzlardan sonra bu biçim reaksiyon vermiştir. Bir daha bu türlü bir olayın olmaması temennimdir. Bundan sonraki süreçte eşim de Turgutlu’daki iç saha maçlarında olmayacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler