"Türk futbolunun kanayan yarası"

23.01.2021 - 21:36 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 21:39

Başakşehir, Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında evinde Çaykur Rizespor'la karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın ardından Mert Günok, Berkay Özcan ve Alexandru Epureanu, yayıncı kuruluşa konuştu. İşte detaylar...

"Türk futbolunun kanayan yarası"

Başakşehir ligin 21. haftasında evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Başakşehir'de Mert Günok, Berkay Özcan ve Alexandru Epureanu, beIN Sports'a konuştu.

Mert Günok yaptığı açıklamada, rakip takım oyuncularının zaman geçirdiğini ifade ederken, "Oyun anlamında çok iyi olduğumuz söylenemez. İstediklerimizi yapamadık ama bu bir bahane olmamalı. İstediğimiz yerde değiliz bu sene. Biz de çoğu zaman iyi oyun sergileyemedik. Türk futbolunun kanayan yarası: Zaman geçirme. Benim tasvip ettiğim şeyler değil. Zaten defans yapan bir takımın zaman geçirmesi, oyunu çirkinleştirmesi, insanları kandırması! Her genç oyuncunun, her genç kalecinin iyi bir yere gelmesini isterim ama bu kadar fazla zaman geçirmek benim çok fazla tasvip etmediğim şeyler. Maçın genelinde de yerde yatanlar çok oldu. Hakemlerin de bundan sonra biraz daha dikkat etmesini istiyorum.

Birçok maçı kaçırdım. Talihsiz bir sakatlık geçirdim. Yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum. Hafta içi kupa maçı var ve önemli bir maç bizim için. Umarım kupayı alan taraf biz oluruz" dedi.

Epureanu: "Yapılması gerekenler var"

Başarılı savunma oyuncusu Alexandru Epureanu ise, "Açıkçası gidişatımız iyi değil. Başakşehir kulübü olarak ligin ilk yarısını maalesef bu şekilde bitiriyoruz. 7. sezonumu geçiriyorum burada ve en kötü sezonum. Yapılması gerekenler var. Bu seneki problem yaşanılan sakatlıklar değil. Bu durumdan en kısa sürede çıkmalıyız" şeklinde konuştu.

Berkay: "Kazanmak için çıktık"

Berkan Özcan da, "Kazanmak için çıktık. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. 2. yarı çok durdu maç. Rizespor oyuncuları çok yere attı kendini, hakem de buna izin verdi. Süper Kupa final maçı var ona hazırlanacağız. İyi bir sonuçla kupayı almak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler