Türk takımlarının transfer gözdesi seçimini yaptı!

08.06.2020 - 14:14 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 14:22

Türk takımlarının transfer gözdesi seçimini yaptı!

BeşiktaşBaşakşehir, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'un transfer listesinde olan  Aitor Cantalapiedra, tercihini Yunan ekibi Panathinaikos'tan yana kullandı. 

AJANSSPOR- ÖZEL

Panathinaikos, 24 yaşındaki İspanyol oyuncu ile anlaştığını resmi siteden duyurdu. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada PAE Panathinaikos, İspanyol orta saha oyuncusu Aitor Cantalapiedra ile anlaştığını, ufak pürüzlerin kaldığını ve bu pürüzlerin giderilmesinin hemen ardından önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacağını bildirdi. 

Sözleşme 3 yıllık

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; Yunan ekibi, Aitor Cantalapiedra ile yıllığı 400 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Menajeri Radyospor'da açıklamıştı

İspanyol oyuncunun menajeri Albert Botines, geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Türkiye'den teklifler alıyoruz. Türkiye bizim için önemli bir opsiyon. Durum en geç 2 ay içerisinde netleşecek. Türkiye'den görüştüğümüz takımlar var. Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Rizespor bu oyuncuyla ilgileniyor. Beni 20-30 tane menajer aradı. Aitor'a Türkiye'den büyük bir ilgi var. Arayan menajerler bu transferi bitirebileceklerini söylüyor."şeklinde konuşmuştu.

"Ali Naibi ile görüştüm"

Transfer süreciyle ilgili detaylı bilgiler veren Aitor'un menajeri görüştüğü yetkilileri ve transfer sürecini anlattı. Albert Botines, "Ali Naibi ile bir görüşme gerçekleştirdik. Elimizde Beşiktaş'tan gelen somut bir teklif var. Başakşehir'den de yetkililerle görüştüm. Mustafa Saral'la bu transfer için görüştük. Tüm bu teklifleri bu ay içerisinde değerlendireceğiz. Bu transfer önümüzdeki ay netleşir." açıklamasını yapmıştı.

8 gol 7 asist

Öte yandan bu sezon Twente formasıyla 22 maça çıkan 24 yaşındaki İspanyol oyuncu 8 gol ve 7 asist kaydetti. 

Panathinaikos'a transfer olan Aitor'dan ilk açıklama:

Senin için hazırladığımız haberler