Türk Telekom Stadı'nda şov hazırlığı!

13.05.2019 - 12:47 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 10:00

Beşiktaş derbisinde 51 bin 578 seyirciyle tribün rekoru kıran Galatasaray taraftarları, esas şovu Başakşehir’e sakladı... Sarı-kırmızılı taraftarlar pazar günkü şampiyonluk maçı için müthiş bir koreografi planlıyor, Aslantepe’yi yakmaya hazırlanıyor!

Galatasaray taraftarları şov için hazırlık yapıyor

22. şampiyonluk yolunda Galatasaray’ın en büyük itici gücü olan Sarı-Kırmızılı taraftarlar yine devrede... Kaybedilen maçlardan sonra dahi takımı havalimanında karşılayan, Fatih Terim’e her zaman tam destek veren Galatasaraylılar, pazar günü şov yapmaya hazırlanıyor. Türk Telekom Stadı’ndaki son Beşiktaş derbisinde 51 bin 578 seyirciyle tribün rekoru kıran Sarı-Kırmızılılar, esas gösteriyi Başakşehir karşılaşmasına sakladı. Şampiyonluk maçında Aslantepe’yi bayram yerine çevirmeyi planlayan taraftarların, müthiş bir koregrafi hazırlığı içinde oldukları öğrenildi.

En son Fener derbisinde

Son olarak Kasım ayındaki Fenerbahçe derbisinde Fatih Terim temalı 3 boyutlu bir görsel hazırlayan taraftarlar, ‘Sizin hayalleriniz, bizim gerçeklerimiz’ yazılı pankart açmıştı. Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, hafta boyunca yine yoğun bir çalışmaya imza atıp, pazar gününe kadar koreografi hazırlıklarını bitirmeyi planlıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler