Türk Yüzme Tarihinde Bir İlk: Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı Dünya Şampiyonu

27.05.2019 - 19:07 | Son Güncellenme: 27.05.2019 - 16:22

Türk Yüzme Tarihinde Bir İlk: Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı Dünya Şampiyonu

Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı, Brezilya’da düzenlenen yüzme yarışmasında Dünya Şampiyonu olarak
Türk yüzme tarihinde bir ilke imza attı.

18-23 Mayıs tarihleri arasında Rio de Janeiro kentinde düzenlenen 13. Dünya Okullar Yüzme Şampiyonasında (ISF) ülkemizi temsil eden Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı, 21 ülke ve 400 sporcunun katıldığı yarışlarda rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Büyük bir başarı göstererek şampiyonluk sevincini ülkemize yaşatan Modafenli sporcular, Milli Mücadele’nin 100. yılını kutlarken Türk yüzme tarihine de isimlerini altın harflerle yazdırdılar.

Modafen Rio de Janeiro’da 2’si altın 11 madalyayla şov yaptı

Efe Başar, Demirkan Demir, Ekin Demirbaş, Berke Saka, Emir Şimşek ve Bedirhan Tamer’den oluşan takım 2 altın, 7 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 11 madalyayla Brezilya’da düzenlenen yarışmaya damga vurdu. Modafen Yüzme Takımı Başantrenörü Hakan Çark. Özellikle organizasyonun Milli Mücadelemizin 100. yıldönümüne denk gelmesi ve böyle güzel bir bayram haftasında bu şampiyonluğu kazanmamız hepimizi çok mutlu etti" dedi.

Modafen Hakkında

Kurulduğu günden bu yana eğitim ve sosyal alanlarda birçok başarıya imza atan Modafen, spor, sanat ve bilim
dallarıyla ilgilenen her öğrencisine, akademik eğitim anlayışından ödün vermeden kişiye özel ders programı planlama
olanağı sunmaktadır.

Sanat veya sporu akademik başarı ile birlikte götürmeyi başaran öğrencilerin daha dengeli, sağlam ve sağlıklı bir bakış açısıyla hayata atıldıklarına inanıyoruz diyen Modafen kurucusu Fatih Kanberoğlu, her nerede olursa olsun kendisini, ailesini ve ülkesini başarıyla temsil edebilecek, kapsamlı ve global bir bakış açısına sahip, yeniliklere adapte olabilen, istekli öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtmektedir. Bir kez Modafenli, her zaman Modafenli mottosuyla eğitim veren Modafen, Eduka Group bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Senin için hazırladığımız haberler