Türker Arslan için kan aranıyor

13.04.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 14:47

Son dakika haberleri... 1997-2008 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanlığı yapan Türker Arslan, yoğun bakıma kaldırıldı. Arslan için kan aranıyor. İşte detaylar...

Türker Arslan için kan aranıyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın eski Divan Kurulu üyesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan yoğun bakıma kaldırıldı. 4 Nisan'da Kovid-19'a yakalanan Arslan'ın durumu kritikliğini koruyor. Bugün, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyelerinden Alpay Köse, Arslan'ın kan ihtiyacına ilişkin bir bilgilendirme mesajı yayımladı. 

Türker Arslan yoğun bakımda...

TMOK üyesi Alpay Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Atakent Acıbadem hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan İstanbul TBB delegemiz Av. Türker Arslan için acilen O RH (-) (negatif) kan ihtiyacı bulunmaktadır. Kan verebilecek olan meslektaşlarımızın Hastanenin -1 katında bulunan kan merkezine Türker Arslan adına kan vermesini rica..." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'dan açıklama

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş Türker Arslan için ilk açıklama yine sarı kırmızılı camia tarafından gelmişti. Arslan'ın Kovid-19'a yakalandığı haberlerinin yayılmasıyla birlikte gelen açıklamada, "Kulübümüzün divan kurulu üyesi, TFF Tahkim Kurulu eski başkanı, ülkemizin yetiştirdiği değerli hukukçulardan olan Türker Arslan'ın Covid-19 sebebiyle yoğun bakımda tedavi altında olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Arslan'a acil şifalar diliyor, kendisinin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler