Türkgücü'nde sürpriz veda!

25.12.2020 - 16:21 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 16:28

Almanya'da 3. Lig'de mücadele veren Münih Türkgücü'nde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Alman basını, Türkgücü'nün başkanlığını yapan Hasan Kıvran'ın görevinden ayrılacağını yazdı. Türkgücü'nde hangi futbolcular dikkat çekiyor, ligde kaçıncı sıradalar? İşte detaylar...

Türkgücü'nde sürpriz veda!

AJANSSPOR-HABER

Almanya 3. Lig ekiplerinden Münih Türkgücü ile ilgili Alman basınından bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Münih Türkgücü’nde Başkan Hasan Kıvran ve yatırımcılar veda etmeye hazırlanıyor. Ayrıntılar haberimizde…

Münih Türkgücü’nde başkan bırakmak üzere

Sport 1’de paylaşılan habere göre; 2016 yılından bu yana Türkgücü’nün başkanlığını yürüten ve 3. Lig’e kadar yükselen kulübün başkanı Hasan Kıvran görevinden ayrılacak.

Görevi neden bırakacak?

Alman basını, Hasan Kıvran’ın görevi devredeceği yeni ismi aradığını yazdı. Bu değişikliğin şaşırtıcı olduğu ve nedenlerinin ise açıklanmadığı belirtildi.

3 büyüklerin eski gözdesi Sercan Sararer de forma giyiyor

Türkgücü ekibinde daha önce Türkiye A Milli Takım forması giyen ve Türkiye’de büyük takımlarla anılan Sercan Sararer de forma giyiyor. Sercan Sararer, 15 maçta 4 gol atıp 10 asist yaptı. Sercan’ın dışında Sascha Mölders 12 gol 2 asist, Hırvat forvet Petar Sliskovic de 11 gol 1 asistle dikkati çekiyor.

Ligde kaçıncı sıradalar?

3. Lig’de şu ana kadar 16 maç oynayan Münih Türkgücü 6 galibiyet 6 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Türkgücü, 24 puanla ligde 8. sırada yer alıyor.

Koronavirüs mü etkili oldu?

Koronavirüsün olumsuz etkilerinden Münih Türkgücü’nün de nasibini aldığı konuşuluyor. Daha önce hatırlanacağı üzere Münchener Kindl  ve Auto Eder kulübün en büyük sponsorları olarak dikkati çekmiş ve her iki sponsorlukla da 4 yıllık anlaşma yapılmıştı.

Yönetim, söz konusu sponsorlardan 4 yıl boyunca herhangi bir şey talep etmemiş, kontrat sonrasında görüşme yapma konusunda mutabık kalmıştı. Türkgücü’nün yöneticileri, reklamları da daha önce bağış olarak kabul etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler