Turkish Masters Mart ayında Antalya’da yapılacak

18.12.2021 - 22:58 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 23:02

Türkiye’de düzenlenecek olan ilk profesyonel snooker turnuvası World Snooker Tour(WST) Turkish Masters 7-13 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel’de yapılacak.

Turkish Masters Mart ayında Antalya’da yapılacak

AJANSSPOR HABER

World Snooker Federasyonu ile Türkiye Bilardo Federasyonu iş birliğinde World Snooker Tour (WST) Nirvana Turkish Master, gelecek yıl Antalya'da düzenlenecek.

Dünya Profesyonel Bilardo ve Snooker Birliği (WPBSA) Başkanı Jason Ferguson, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, TBF Snooker Direktörü Muhammad Leysi ve yerel organizatör Tuğba İrten’in katıldığı imza töreninde konuşan WPBSA Başkanı Jason Ferguson, “Tutkumuz snooker sporunu dünyanın dört bir tarafına taşımak. Snookera büyük desteği olduğunu bildiğimiz Türkiye’de turnuvayı düzenlemek ileriye doğru büyük bir adım.” dedi. Ferguson ayrıca, “Oyuncular bu muhteşem mekânı çok sevecek. Taraftarlar için önde gelen yıldızları görmek ve Antalya'daki yerel misafirperverliğin tadını çıkarmak için inanılmaz bir fırsat olacak.” İfadelerine yer verdi.

2 Türk Ana Tabloda mücadele edecek


64 oyuncunun yer alacağı turnuvada toplam 500 bin poundluk para ödülün sahip turnuvada 2 Türk oyuncu wild card ile ana tabloda mücadele edecek.

Koronavirüs nedeniyle ertelenmişti


WST, Türkiye Bilardo Federasyonu ve Big Break Promotions ile 2024/2025 tarihine kadar her sezon düzenlenecek turnuva için dört yıllık bir anlaşma imzalanmıştı. 27 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan turnuva Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenmişti.
Turnuvanın biletleri pazartesi günü günü satışa sunulacak.

Senin için hazırladığımız haberler