Türkiye Spor Yazarları Derneği’nden sporun yıldızları projesi

08.06.2021 - 13:57 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 13:59

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, Pepsi Co ile imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nden sporun yıldızları projesi

AJANSSPOR - HABER

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Pepsi Co iş birliğine gitti. Yeni organizasyon için düzenlenen basın toplantısına Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, Pepsi Co Pazarlama Direktörü Aslı Önder ve basın mensupları katıldı.

Aslı Önder: "Çok çok mutluyuz..."

Basın toplantısında konuşan Pepsi Co Pazarlama Direktörü Aslı Önder, “Türkiye’nin futbol yıldızlarını bir araya getireceğiz. Organizasyonu ilk olarak Ankara, İzmir ve Eskişehir’de Eylül ayında düzenleyeceğiz. Sporun yıldızlarında sürdürülebilir başarıyı rol model alacağız. Yapılacak olan seminerlerde onları bilgilendireceğiz. Futbol efsanelerinden hikayelerini ve deneyimlerini dinleyecekler. Ben bu konuda çok mutluluk duyuyorum, yeni yıldızlara geri dönüştürülmüş formalar armağan edeceğiz. Burada amaç geri dönüşümün önemine dikkat çekmek. Çevko gençlere çevre bilinci eğitimi de verecek. Bu seminerlerin olduğu şehirlerde geri dönüşüm seferberliği de başlatacağız. Bu projeden dolayı çok çok mutluyuz.”dedi.

Başkan Tongsir: "Diğer şehirlere yayılacak..."

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ise, “Yeni, bir birliktelik başlıyor. Pepsi Co çok önemli bir kurum. Önemli şehirlerden bu organizasyonu başlatıyoruz. Pandemi nedeniyle 70 tane küçük futbolcu adayı ile bir araya geleceğiz. Bu sayı ileride daha da fazlalaşabilir. Biz ünlü futbol adamları, futbolcular ve teknik direktörler ile genç çocuklarımı futbol sahasında bir araya getireceğiz. 12 yaş ve üstündeki çocuklar bu yıldızlar ile buluşacak. Çocuklarımız ile tecrübeli futbol adamlarımız birlikte kariyer sohbetleri yapacaklar, onlara deneyimlerini aktaracaklar, futbol ile ilgili her şeyi konuşacaklar, çocuklarımızın sorularını veya merak ettiklerini yanıtlayacaklar. Spor doktorları da organizasyonda yer alacak. İlk olarak kuvvetli şubeler ve şehirler ile başlanacak. Daha sonra diğer şehirlere yayılacak.” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler