FIFA Futbol Ligi Be The Champion League'de 8 Espor takımıyla başladı

Orhan Gülek
02.12.2022 - 19:23 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 19:26

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası ile eşzamanlı gerçekleştirilen FIFA Futbol Ligi Be The Champion League (BTC League) karşılaşmaları, 2023 sürümüyle başladı.

FIFA Futbol Ligi Be The Champion League'de 8 Espor takımıyla başladı

AJANSSPOR - HABER

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası ile eşzamanlı gerçekleştirilen FIFA Futbol Ligi Be The Champion League (BTC League) karşılaşmaları, FIFA'nın en yeni versiyonu[D1] 2023 sürümüyle dün başladı. BtcTurk sponsorluğunda düzenlenen BTC League'de aralarında Fenerbahçe ve Galatasaray espor takımlarının da yer aldığı 8 takımdan biri, 25 Aralık'ta düzenlenecek final karşılaşmasıyla şampiyon olacak

8 takım yarışıyor

Türkiye eMilli Takımının ana sponsorlarından olan BtcTurk, Be The Champion League'e (BTC League) bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Başarılı ve profesyonel espor takımlarıyla oyuncularının karşılaştığı turnuvaya bu kez Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor, Digital Athletics, IF Parla Esports, DenizBank İstanbul Wildcats, FUT Esports, Team Demiral ve Fire Flux Esports takımları katılıyor.

Final 25 Aralık'ta

İstanbul Maslak ESA Esports Arena'da başlayan ve üç hafta sürecek olan BTC League karşılaşmaları 1-2 Aralık, 7-8 Aralık ve 20-21 Aralık tarihlerinde devam edecek. BtcTurk'ün twitch kanalından da takip edilebilen turnuva, 25 Aralık'ta düzenlenecek final karşılaşmasıyla sona erecek. Seyirci katılımına açık olan final maçları, dileyenler tarafından ESA Esports Arena'da yerinde izlenebilecek.

Son şampiyon Galatasaray Espor

Be The Champion League'in bu yılın Mayıs - Haziran aylarında düzenlenen ilk turnuvasında, A Milli Takım Oyuncusu Merih Demiral'ın espor takımı Team Demiral şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. İkinci turnuvadaysa final Galatasaray ve IF Parla Esports arasında oynanmış, Galatasaray Espor Takımı final serisini 3-2 kazanarak kupayı kaldırmıştı.

Hem takım hem de izleyiciler hediye kazanacak

İlk kez FIFA'23 oyunu üzerinden yapılan üçüncü FIFA espor turnuvasında karşılaşmalara katılan takımlar için katkı payı ve derece ödüllerinin yanı sıra izleyicilere ve takip edenlere yönelik armağanlarla toplam 250 bin TL hediye paylaşılacak. Turnuva boyunca mücadeleleri BtcTurk'ün sosyal medya hesaplarındaki duyuruya uygun şekilde BtcTurk'ü takip edecek izleyiciler, PS5 oyun konsolu, FIFA 2023 oyunu ve çeşitli oyuncu ekipmanları kazanabilecek

Senin için hazırladığımız haberler