Türkiye'nin konuştuğu Merve'ye EGO Spor'dan teklif

İsa Kethüda
06.07.2021 - 17:15 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 21:06

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan hentbol oyuncusu Merve Akpınar'a EGO Spor'dan transfer teklifi geldi. İşte detaylar.

Türkiye'nin konuştuğu Merve'ye EGO Spor'dan teklif

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin yeni ekibi Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor Kulübü Başkanı Akın Hondoroğlu, Şanlıurfa’da toprak sahada hentbol oynayan “Güneşin Çocukları” lakaplı minik sporcular’dan Merve Akpınar'ın açıklamaları sonrası oyuncuyu takımlarında görmek istediğini söyledi. 

Takımda görmek isteriz

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hondoroğlu, "Ankara Büyükşehir EGO Spor Kulübü olarak kızımızı takımımızda görmek isteriz. Koordinatörlerime gerekli talimatı verdim. Merve’de isterse onu aramızda görmek bizleri çok mutlu eder" dedi. 

Ardından EGO Spor’dan beklenen açıklama geldi ve Hentbol Şube Sorumlusu Kaan Şaylan Hentbolhaber.Net’e şunları söyledi:

“A.B.B EGO Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Hentbol Şube Sorumlusu olarak güzel kızımız Merve Akpınar kardeşimizin videosunu izledim ve Kulüp Başkanımız Akın Hondoroğlu ve Taner Özgün Başkanımıza iletmiş bulunmaktayım. Yaptığımız istişarede bu sezon Süper Lig'de yarışma hakkı kazanan Şampiyon A.B.B EGO Spor Kulübü güzel kızımıza “Açık Transfer Teklifi” yapmaktadır. Kızımızın sonuna kadar yanında olacağımızı, kendisini takımımızda görmekten şeref duyacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Merve Akpınar’ın  bizi kırmayacağını umuyor en kısa zamanda seninle iletişime geçeceğimizi bilmeni istiyoruz. Görüşmek üzere güzel kızımız”

Ankara EGO’nun, Merve Akpınar için bugün iletişimde olacağı öğrenildi.

Mansur Yavaş'tan Merve Akpınar açıklaması

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, sosyal medya hesabından, "Merve'nin azim ve başarısının ilhamıyla EGO Spor Kulübümüze kardeş olacak Şanlıurfa Güneşin Çocukları Gençlik ve Spor Kulübünün kuruluşuna hazırlanıyoruz.

İnanıyoruz ki #MerveAkpınar'ın gücü ve inancı tüm kadınlara ses, yollarına umut olacak" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler